Stop en Mac-søvn kun, når bestemte apps kører med Wimoweh

Der er mange måder at forhindre søvn på, om det er koffeinkommandoen, koffeinmenulinjen, pmset eller hot corners, men hver af dem er altomfattende, hvilket betyder at være aktiv forhindrer søvn, uanset hvad der kører. Hvis du nogensinde har troet, det ville være rart at selektivt forebygge søvn baseret på bestemte applikationer i stedet, er det præcis det, Wimoweh gør.

Wimoweh giver dig mulighed for at forhindre søvn (og adgangskode låste skærmsparere) på en per-app basis, hvilket betyder at det vil bestemme, at hvis noget som Chrome eller Terminal kører, går Mac ikke i seng eller aktiverer låseskærmen, men Hvis disse apps ikke kører, vil Mac'en sove og aktivere skærmsparere som normalt. Dette er en fantastisk måde at forhindre søvn- og skærmsparere til at aktivere i situationer, hvor du ikke vil have dem til at ske, men uden at have den altomfattende søvnfunktion af de almindeligt anvendte koffeinlignende indstillinger.

UPDATE: Wimoweh plejede at være gratis, men er nu en betalt app tilgængelig fra App Store. En gratis mulighed for at opnå den samme aktive kommandobaserede søvnforebyggelse forbliver i OS X, men kræver brug af kommandolinjen.

  • Grib Wimoweh fri fra bygherren

Så hvordan virker Wimoweh? Det er simpelt. Wimoweh sidder i menulinjen, trækker menuen ned, og du har adgang til følgende muligheder:

  • Apps forhindrer søvn - dette vil vise dig, om et program forhindrer søvn, det er navn og proces-id, og hvorfor det forhindrer søvn
  • Aldrig sove mens du kører - dette viser alle aktuelt kørende apps, og lad dig vælge hvilke apps der forhindrer søvn. En check ved siden af ​​et appnavn angiver, at appen ikke tillader sove
  • Forhindre computer søvn - altomfattende, med dette aktive vil Mac ikke sove overhovedet

Brug Wimoweh, og du behøver aldrig bekymre dig om at din Mac sover, skærmen sparer op og låser, eller skærmen bliver mørk, når en film afspilles, en torrent downloades, en scp-session er aktiv eller den myriade af andre situationer hvor du helt ærligt bare ikke vil have, at Mac'en tager en pause, selvom det er på batterilevetid og tilsyneladende inaktivt.

Hoveder op til MacGasm for at finde denne flotte lille app