Sådan udskrives fotos på en Brother MFC-465

MFC-465CN er et alt-i-et-printersystem oprettet af Brother. Det giver dig mulighed for at udskrive i farve, udskrive fotos, kopiere, scanne og faxe. Det har også slots til mediekort og USB-flashdrev, så du kan udskrive filer direkte fra disse enheder. Inden du udskriver fotos med denne printer, skal du sikre dig, at du har ilagt det rigtige papir.

Indsæt fotopapir

Trin 1

Træk papirbakken ud af bunden af ​​maskinen, og løft dækslet op. Tryk på udløserknappen til fotobypassbakke, og skub bakken bagud, indtil den klikker - det betyder, at den er i udskrivningsposition.

Trin 2

Læg fotopapiret med forsiden nedad i papirbakken. Sørg for, at papiret er fladt. Juster papirsidestyrene, så de passer til kanterne på dit fotopapir.

Sæt papirbakken i igen.

Udskriv fra en computer

Trin 1

Gennemse din computer efter et billede, du vil udskrive.

Trin 2

Højreklik på billedet, og vælg "Udskriv" for at åbne en guide til fotoudskrivning.

Trin 3

Vælg Brother MFC-465 fra listen "Printer". Vælg 4x6 eller 3,5x5 fra listen "Papirstørrelse". Juster kvaliteten efter dine præferencer.

Vælg det ønskede antal kopier, og klik på "Udskriv".

Udskriv fra et USB-stik eller mediekort

Trin 1

Tænd printeren, og sæt dit USB- eller mediekort i den medfølgende åbning.

Trin 2

Tryk på PhotoCapture-knappen for at belyse den grønt. Rul ned og vælg "Udskriv indeks" for at udskrive en miniatureguide til fotografierne på din USB-stick eller mediekort. Rul ned igen, og vælg "Udskriv fotos".

Trin 3

Indtast det tilsvarende nummer til det foto, du vil udskrive - dette findes på indekssiden. Gentag denne proces, indtil du har valgt alle de fotos, du vil udskrive, og tryk derefter på "OK".

Brug tastaturet til at indtaste det antal kopier, du vil udskrive. Tryk på "Colour Start" for at starte udskrivningen.