Sådan sendes en SMS til en fax

Afsendelse af SMS (SMS) eller tekstbeskeder til faxmaskiner er mulig i flere situationer. Teknologiske innovationer har hjulpet slutbrugere med at komme rundt på et af de iboende problemer med SMS-til-fax-løsninger: det faktum, at fastnet ikke understøtter SMS. Da SMS-funktionalitet føjes til fastnet, bør SMS-til-fax-tjenester understøttes af enhver faxmaskine.

Trin 1

Send din tekstbesked til en SMS-aktiveret faxmaskine. Nogle faxmaskiner har mulighed for at modtage tekstbeskeder uden nogen tredjeparts tilføjelser. Eksempler inkluderer Xerox FaxCentre F116 og Xerox FaxCentreF110 Sørg for, at modtagerens faxmaskine kan modtage tekstbeskeder, før du sender en.

Trin 2

Send din tekstbesked til en faxmaskine, der fungerer på en fastnet-SMS-telefonlinje. Nogle virksomheder som PCCW i Kina og Bezeq i Israel er begyndt at tilbyde faste telefonlinjer, der understøtter tekstbeskeder, hvorved standardfaxmaskiner kan acceptere SMS-beskeder. Sørg for, at modtagerens faxmaskine er udstyret med den passende telefonlinje, inden du sender din sms.

Download en tredjepartsapp til din telefon for at sende tekstbeskeder til en faxmaskine. Mens ren SMS-til-fax ikke tilbydes på de fleste moderne mobiltelefoner, kan du downloade mobilapps, der giver dig mulighed for at sende en kort tekstbesked til en faxmaskine ved at konvertere din indtastede tekst eller foto til et fax-klar billede. En $ 4,99 app til iPhone, finarX Fax giver dig mulighed for at skrive tekst og sende den direkte fra din iPhone. For at sende en fax ved hjælp af finarX skal du tilføje et modtagernavn, nummer og emne og derefter klikke på "Tilføj side". Vælg "Tilføj en tekstside" for at skrive teksten på din fax.