Sådan monteres en Garmin GPS-enhed på en bils forrude

Inden du installerer din Garmin GPS i dit køretøj, skal du kontrollere statens love og bekendtgørelser vedrørende sugemonteringer på forruder. Nogle stater forbyder brugen af ​​sugemonteringer, og andre har begrænsninger med hensyn til de positioner, hvor du har lov til at placere sådanne genstande, og tillader kun, at sugemonteringer placeres på bestemte steder på forruden. Bevæbnet med denne viden skal du følge instruktionerne i din Garmin-manual om, hvordan du monterer din Garmin GPS på bilens forrude.

Trin 1

Sæt holderen i sugekoparmen. Sugekoparmen har typisk en kugle, der passer ind i holderens cirkulære åbning forsynet med en Garmin GPS.

Trin 2

Rengør din forrude med glasrenser, og tør den med en fnugfri klud. Fjern plastik, der dækker sugekoppen, og rengør sugekoppen med den fnugfri klud.

Trin 3

Placer sugekoppen på forruden, hvor du besluttede, at det er sikkert at placere din Garmin GPS og trykke fast. Vip sugekophåndtaget tilbage mod forruden. Sugekoppen og holderen skal nu forblive monteret på forruden.

Trin 4

Sæt køretøjets strømkabel i bagsiden eller siden af ​​din Garmin GPS afhængigt af modellen.

Trin 5

Sæt GPS-bunden i holderen på holderen, og vip GPS'en tilbage, indtil den klikker på plads i holderen.

Sæt den anden ende af køretøjets strømkabel i bilens stikkontakt. Din Garmin GPS er nu monteret og tænder automatisk, når du starter din bil.