Sådan tilbagekaldes private opkald på en T-mobiltelefon

Når en opkalder indtaster * 67 i sin telefon, inden han ringer til dit nummer, vil opkalds-id'et blot sige "Privat". Mens der er legitime grunde til at ringe til en person med et privat nummer, kan opkalds-ID-blokering også bruges negativt. Hvis du er offer for en prank eller bliver chikaneret, er der et par måder, du kan finde ud af, hvem der gemmer sig bag det private nummer og ringe ham tilbage.

Trin 1

Ring "* 69." Dette vil automatisk ringe tilbage til den sidste person, der ringede op til dit nummer. Selvom det måske ikke fungerer hver gang for private numre, er det et godt sted at starte.

Trin 2

Kontakt T-Mobile kundeservice ved at ringe "611" fra din mobiltelefon eller 1-877-453-1304 fra enhver anden telefon. Bed om at tale med en repræsentant ved irritationsdisken og forklare, at du modtager chikanerende opkald. T-Mobile kan sætte en fælde på din linje, og når du modtager et opkald fra et privat nummer, skal du bare ringe "* 57". Du kan derefter få nummeret og ringe tilbage til personen.

Trin 3

Tilmeld dig en tjeneste kaldet TrapCall. (Se linket i "Ressourcer.") For et lille, månedligt gebyr kan du afsløre blokerede numre, der ringer til din telefon. Du skal blot trykke på "Ignorer", mens du modtager det indgående opkald. derefter omdirigeres nummeret til TrapCalls database. Inden for få minutter sendes nummeret til dig, og du kan ringe tilbage til personen.

Kontakt dit lokale retshåndhævende organ, hvis du føler, at dit helbred, din ejendom eller dine kære er i fare. Politiet kan sætte et spor på din linje og finde ud af, hvem der ringer til dig. Du kan muligvis ikke ringe tilbage til personen, afhængigt af arten af ​​opkaldene og din lokale afdelings politik, men hvis opkaldene er legitimt alvorlige, bør du sandsynligvis lade politiet håndtere det alligevel.