Sådan får du et gratis Skype-nummer

Skype er en populær, gratis onlinetjeneste til at placere og besvare telefonopkald ved hjælp af en computer eller anden internetaktiveret enhed. Du kan indstille Skype til at modtage personlige telefonopkald på din computer. Hvis du vil oprette et nyt telefonnummer til brug med din Skype-konto, kan du bruge Ring2Skype-tjenesten til at få et gratis telefonnummer i 100 storbyområder verden over.

Trin 1

Gå til Ring2Skype.com-webstedet.

Trin 2

Indtast dit Skype-bruger-id i det øverste felt i formularen på hovedsiden for Ring2Skype. Dette er det bruger-id, du indtaster, når du logger på din Skype-konto.

Trin 3

Indtast din e-mail-adresse og adgangskode i de relevante felter i formularen. Du skal angive en gyldig e-mail-adresse, da Ring2Skype sender dit nye telefonnummer til den e-mail-konto.

Trin 4

Vælg land og region for dit lokale telefonnummer i rullemenuerne.

Trin 5

Klik på linket "Vilkår og betingelser" og læs vilkårene og betingelserne for brug for Ring2Skype-tjenesten. Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Accepter vilkår og betingelser."

Trin 6

Skriv tegnene i det store felt i feltet "Dit svar" og klik på den blå "Få dit nummer" -knap.

Gå til den e-mail-indbakke, du har leveret til Ring2Skype-tjenesten, og åbn e-mailen fra Ring2Skype. E-mailen indeholder dit Ring2Skype-telefonnummer. Alle opkald til dette nummer ringer til den Skype-konto, du har givet under Ring2Skype-tilmelding.

Som med ethvert andet Skype-telefonnummer kan du abonnere på Skype-voicemail-tjenesten for ubesvarede opkald til dit Ring2Skype-telefonnummer. Du kan abonnere på tjenesten mod et månedligt gebyr på http://www.skype.com/intl/da-dk/features/allfeatures/voicemail/