Idéer til dokumentarfotografering

Mange forskellige typer fotografering vinker den spirende fotograf, blandt dem portrætfotografering, kunstfotografering, nyhedsfotografering og dokumentarfotografering. Uanset om du sammensætter en endelig portefølje til en dokumentarfotograferingsklasse, ønsker at starte et projekt, der til sidst kan udstilles i gallerier eller blot vil udvide dine færdigheder bag kameraet, kan dokumentarfotografering fokusere på næsten ethvert aspekt af menneskeliv og den verden, vi bor i.

Subkultur

Idéer til dokumentarfotografering

Tag fotografier, der dokumenterer lidt kendte eller ofte misforståede subkulturer. Subkulturer dannes ofte omkring en fælles interesse, såsom en aktivitet som ultraløb eller en forfølgelse som astrofotografi, men de kan også være en religiøs subkultur eller en geografisk subkultur af mennesker, der bor inden for et bestemt område. Fotografier, der dokumenterer en subkultur, kunne omfatte skud af de mennesker, der er en del af subkulturen, udstyr, der er forbundet med subkulturen (såsom bjergbestigere af klatrende metalstativ) og den aktivitet, sted eller forfølgelse, som subkulturen drejer sig om.

Placere

Idéer til dokumentarfotografering

Fang den enestående essens af et sted med fotografier. Vælg et sted, der har betydning for dig eller for en gruppe mennesker. Potentielle steder til dokumentariske fotografiprojekter omfatter butikker, bedehuse, skoler, mødelokaler, restauranter, caféer, fabrikker, workshops og butikker. Fotografier til dokumentation af et sted skal omfatte fjerntliggende billeder, der fastlægger sammenhængen for dette sted, detaljerede billeder af usædvanlige arkitektoniske, kunstneriske eller andre træk, skud af mennesker, der kommer ind, forlader og bruger stedet, og billeder af stedet i forskellige vejrforhold og lysforhold.

Problem

Mange forskellige typer fotografering vinker den spirende fotograf, blandt dem portrætfotografering, kunstfotografering, nyhedsfotografering og dokumentarfotografering.

Udsæt - ordspil beregnet - et socialt eller økologisk problem i fotos til et dokumentarisk fotografiprojekt, der kunne øge bevidstheden og endda have en indflydelse på det emne. Potentielle problemer, som et fotograferingsprojekt kan dokumentere, inkluderer et miljøproblem (såsom et olieudslip, kemisk forurening af en vandforsyning eller en ny udvikling på et økologisk følsomt område), et socialt spørgsmål (såsom hjemløshed eller sult i en bestemt region) eller et politisk spørgsmål (såsom et voldsomt debatteret og protesteret lovforslag).

Begivenhed

Dokumentarfotograferingemner, Dokumentarfotograferinginspiration, Dokumentarfotograferingsemner

Krønike en begivenhed i fotos til et kortvarigt dokumentarfotograferingsprojekt, der vil kræve koncentration, planlægning og veludviklede færdigheder fra hoften. Begivenheder, der er velegnede til dokumentarfotograferingsprojekter, omfatter alt fra quinceaneras til festivaler (især den skæve regionale art) til religiøse ceremonier. Billeder, der skal opnås, inkluderer detaljerede billeder af de genstande, der er brugt i begivenheden, store billeder, der viser omfanget og layoutet af begivenheden, og selvfølgelig actionbilleder af personer, der deltager i begivenheden.