Sådan placeres en chip i en iPhone

IPhone er en mobiltelefon, iPod og internet-aktiveret mini-computer, der markedsføres og sælges af Apple Inc. IPhone-funktioner inkluderer et kamera, visuel telefonsvarer, en bærbar medieafspiller, en berøringsskærm, e-mail og Wi-Fi-forbindelse. IPhone er også en del af Global Systems for Mobile Communications (GSM), der opererer på globale GSM-netværk. En af funktionerne i GSM-kompatible telefoner er muligheden for at indsætte chips eller SIM-kort (Subscriber Identity Module) i mobiltelefonen.

Et SIM-kort giver brugerne mulighed for nemt at skifte telefon ved at fjerne SIM-kortet fra en mobiltelefon og indsætte det i en anden. Med det flyttes al deres information fra den gamle telefon til den nye.

Trin 1

Indsæt SIM-fjernelsesværktøjet eller enden af ​​en papirclips i det lille hul øverst på iPhone til højre for hovedtelefonstikket. Tryk fast. En SIM-kortbakke springer ud. Tag fat i SIM-kortbakken, og fjern den fra din iPhone.

Trin 2

Anbring SIM-kortet eller chippen i SIM-kortbakken. SIM-kortet passer kun i bakken, hvis det er isat korrekt.

Hold SIM-kortet i SIM-kortbakken, og skub SIM-kortet tilbage i iPhone. SIM-kortbakken passer kun tilbage i iPhone, hvis den er isat korrekt.