Kan du redigere video med Advanced VLC?

VLC Media Player er et open source-program til afspilning af alle slags medier på computere, herunder dvd'er, lyd-cd'er og mediefiler såsom .avi. Det er gratis at downloade og bruge, tilgængeligt på enhver platform og kan kun bruges til de mest rudimentære videoredigeringsapplikationer.

Skære video med VLC

Den almindelige version af VLC Media Player har rudimentære videoredigeringsfunktioner; det giver dig mulighed for at skære ned i en videofil, så den er kortere. For at gøre dette skal du vælge menuen "Vis" i VLC-afspillerens grænseflade og klikke på "Avancerede kontroller." Dette åbner for ekstra kontroller. Klik blot på "Optag" -knappen (den er til venstre med en solid cirkel på den), og afspil din film fra en DVD- eller harddiskfil. Tryk på knappen igen for at stoppe optagelsen. Klippet gemmes automatisk i mappen Dokumenter som en .mp4-fil.

VLMC

Holdet bag VLC Media Player arbejder i skrivende stund på frigivelsen af ​​VideoLAN Movie Creator (VLMC). VLMC vil være en open source videoredigerer, der ligesom VLC vil være brugervenlig og tilgængelig til Windows, Mac og Linux.

Andre videoredigeringsmuligheder

Der er mange forskellige gratis prøveversioner af medieredigeringssoftware tilgængelig på Internettet, som kan findes via websteder som Videomaker.com. Et par er gratis, men mange er gratis med tidsbegrænsede eller vandmærkeforsøg. Bemærkelsesværdigt er Adobes programpakke og Uleads MediaStudio Pro.