OS X El Capitan Public Beta 3 Tilgængelig nu

Mac-brugere, der deltager i OS X El Capitan Public Beta-programmet, finder den tredje betaversion tilgængelig til download. Den nye udgivelse ser ud til at matche den seneste 5. udvikler beta af OS X 10.11, der ankommer som build 15A235e.


For brugere, der kører en tidligere offentlig beta af OS X 10.11, kan OS X El Capitan Public Beta 3 downloades nu via sektionen Mac App Store Updates, der er tilgængelig fra Apple-menuen.

Downloaden vejer omkring 1, 2 GB og kræver en genstart for at fuldføre installationen.

Enhver Mac-bruger kan vælge at tilmelde sig i det offentlige beta-program til OS X, som giver brugerne mulighed for at opleve det nye operativsystem, inden det er bredt tilgængeligt, og giver også direkte feedback til Apple om forskellige funktioner og fejl i OS X 10.11. Generelt anbefales det for de fleste brugere at undgå beta-softwareudgivelser, simpelthen fordi oplevelsen typisk er mindre pålidelig end en stabil version af Mac OS-systemsoftwaren. Personer, der ønsker at køre OS X El Capitan beta versioner, bør sikkerhedskopiere deres Mac og overveje at installere El Capitan på en separat partition.

Den endelige version af OS X El Capitan vil blive udgivet til offentligheden senere på året. Selvom der ikke er annonceret nogen specifik udgivelsesdato, har Apple meddelt, at det vil blive tilgængeligt som en gratis download i efteråret.