Sådan laver du beats ved hjælp af Audacity

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Audacity-software

Audacity er et musikproduktionsprogram, der gør det muligt for dig at manipulere og redigere digital lyd. Udover at have duplikat- og split-lydindstillinger giver Audacity dig også mulighed for at bruge VST-plug-in-effekter samt tilpasse sporvisningen efter eget valg. Audioformater som WAV, MP3 og AIFF understøttes fuldt ud af Audacity-grænsefladen. Mens Audacity kan vise MIDI-spor, giver det dig ikke mulighed for at redigere eller gemme dem. Oprettelse af beats kan gøres ved at konfigurere lydsløjfer side om side for at danne en komposition.

Åbn programmet, eller download den gratis version af Audacity på online-siden.

Klik på "File" fra den øverste værktøjslinje, og vælg derefter "New" for at oprette et tomt lydspor. Vælg "Vis" fra de øverste værktøjslinjer, og vælg den visning, du vil bruge; Brug indstillingen "Tilpas i vindue" for at se alle sporene og produktionskontrollerne på én gang.

Importer lydsløjferne ved at vælge "Importer lyd" fra fanen "Projekt" øverst. Download gratis sløjfer online og importer dem, hvis du ikke allerede har dem. Arranger "Drum" -sløjferne på spor 1, hvis du bruger dem. Kopier og indsæt tromlesløjferne side om side ved at klikke på løkkeeksemplet, og højreklik derefter og vælg kopi. Indsæt prøverne ved siden af ​​hinanden ved at trække den eller de valgte prøver til højre for den forrige prøve.

Klik på "File" og derefter "New" for at oprette op til 5 mere tomme spor. Fremhæv alle trommeprøver på spor et, og kopier og indsæt dem til spor 2. Juster lydstyrken på spor et ved hjælp af skyderen "Forstærkning" til venstre for sporet. Juster lydstyrken mellem 75-80 for spor et og mellem 40-55 for spor 2.

Flyt ned til spor 3, og slip og træk en anden instrumentprøve til sporgrænsefladen. Stil prøven op, så den smelter sammen med tromlerne på spor 1 og 2. Kopier og indsæt prøverne på spor 3, som du gjorde på de foregående spor over det. Tryk på "Afspil" for at få vist rytmen, og indstil derefter lydstyrken mellem 55-60.

Spring ned til spor 4, og træk en anden instrumentsløjfe til sporgrænsefladen. Juster og kopier og indsæt prøverne, så de blandes med alle andre instrumenter på sporene over den. Indstil lydstyrken mellem 50-55, og indstil "Pan" -funktionen, som er placeret under "Gain" -knappen, helt til venstre.

Træk en anden valgt sløjfeprøve til spor 5, og følg de samme trin som angivet ovenfor for tidligere prøver. Indstil lydstyrken mellem 50-55, og indstil "Pan" -funktionen helt til højre. Se et eksempel på rytmen, før du gemmer det ved at trykke på "Afspil" -knappen. Gem rytmen ved at vælge "File" i værktøjslinjen øverst og derefter "Save Project".