Sådan konverteres video fra en Sony Handycam til en DVD

I Sony-linjen dækker udtrykket Handycam en bred vifte af videokameraer, fra grundlæggende videokameraer til forbrugere til pro 3CCD-kameraer. Al den video, der er optaget på Handycams, er i digitalt format, hvilket gør den kompatibel med digitale medielagringsenheder såsom DVD'er. Hvis du vil konvertere videoen fra en Sony Handycam til en DVD, skal du først overføre videoen fra Handycam til en computer og derefter brænde videomaterialet til en disk.

Overfør video til computer

Trin 1

Tilslut Sony Handycam til din computer ved hjælp af de ledninger, der fulgte med videokameraet. De fleste 3CCD-kameraer har FireWire-porte og leveres med FireWire-kabler. De fleste forbrugervideokameraer leveres med mini-jack til USB-ledninger.

Trin 2

Start ethvert videoredigeringsprogram, såsom Windows Movie Maker, Adobe Premiere eller iMovie, på din computer. Åbn den optagende del af programmet ved at gå til "File" og "Capture" i applikationer som Movie Maker eller Premier, eller skifte fra redigeringstilstand til capture-tilstand i iMovie.

Trin 3

Indtast et navn til videoen, når du bliver bedt om det. Naviger til den mappe, hvor du vil gemme videoen i det vindue, der vises.

Trin 4

Tænd for Handycam i "Afspilning" -tilstand. Spol videoen tilbage til det punkt, hvor du vil begynde at optage.

Trin 5

Klik på knappen "Importer" eller "Start import" i redigeringsprogrammets skærmbillede. Klik på "Afspil" på Sony Handycam for at begynde at overføre videoen til computeren.

Tryk på "Importer" -knappen igen eller "Stop import" for at stoppe optagelsen, når videoen slutter. Klik på "Finish" for at gemme videoen på din computer.

Brænd til DVD

Trin 1

Sæt en DVD-R i computerens DVD-drev, og åbn et DVD-brændingsprogram. Hvis du ikke har et dvd-brændingsprogram, kan du finde flere gratis programmer online (se Ressourcer for links).

Trin 2

Indlæs filen i dvd-brændingsprogrammet. I de fleste programmer skal du klikke på knappen "Tilføj filer" eller "Tilføj video" og gå til den mappe, hvor du gemte Handycam-videoen i det vindue, der kommer op. Dobbeltklik på Handycam-videofilen.

Gå til den sidste side i den brændende applikation. Klik på knappen "Brænd" for at brænde Handycam-videoen til disken.