Sådan sendes en fax via internettet ved hjælp af en bærbar computer

Takket være teknologiens kraft behøver du ikke længere en faxmaskine til at sende og modtage faxer. Du kan sende faxer direkte fra din bærbare computer. For at sende faxer fra din bærbare computer skal du have adgang til Internettet og en e-mail-adresse. Der er mange ressourcer online, såsom Gmail, Yahoo og Hotmail, der giver dig mulighed for at tilmelde dig en e-mail-adresse gratis.

Tilmeld dig tjenester via en online faxtjenesteudbyder. Du opkræves et månedligt gebyr for denne service. Gebyret varierer afhængigt af udbyderen. Nogle udbydere tilbyder en gratis prøveversion af internetfaxtjenesten, inden de kræver betaling.

Log ind på din e-mail-mail. Vælg indstillingen for at komponere en ny besked.

Indtast emnet for din fax i feltet "Emne". Emnet skal være en kort erklæring, der advarer faxmodtageren om, hvad faxen handler om.

Indtast yderligere oplysninger, som du vil have vist på forsiden af ​​faxen. Disse oplysninger er skrevet i afsnittet "Body" i din e-mail-besked.

Klik på "Vedhæft" eller "Vedhæftet fil" for at vedhæfte det dokument, du vil faxe. Du vil være i stand til at gennemse dokumenterne på din computers harddisk for at vælge den, du ønsker at sende.

Indtast modtagerens ni-cifrede faxnummer i feltet “Til” efterfulgt af domænenavnet på din faxudbyder. Indtast f.eks. "[email protected]"

Klik på "Send" for at sende din fax. Generelt modtager du en e-mail-bekræftelse, der fortæller dig, at din faxafsendelse var vellykket.

Elementer, du har brug for

  • Internetadgang

  • Email adresse