Sådan genregistreres et SIM-kort og ændres nummeret

Et SIM-kort, også kendt som et abonnentidentitetsmodul, er en bærbar hukommelseschip, der bruges af mobiltelefoner til at indeholde personlige oplysninger såsom mobiltelefonnumre, dit telefonnummer og andre personlige data. SIM-kort bruges af de fleste mobiludbydere. Omregistrering af et SIM-kort og ændring af dets forankrede telefonnummer kan ske ved at kontakte kundeserviceafdelingen hos din mobiltelefonudbyder.

Trin 1

Skriv SIM-kortets identifikationsnummer ned. Dette ID-nummer findes muligvis på det faktiske SIM-kort. Fjern SIM-kortet fra mobiltelefonen, og du vil se en række numre på op til 16 cifre.

Trin 2

Kontakt din kundeserviceafdelings kundeserviceafdeling. Informer den kundeservicemedarbejder, du ønsker at omregistrere SIM-kortet, og skift nummeret, der er knyttet til dette kort. Kundeservicemedarbejderen kan forhøre sig om årsagen til denne anmodning. Forklar din grund, såsom at modtage for mange forkerte telefonopkald, eller du er flyttet til en ny tilstand. Bemærk, at du muligvis opkræves et gebyr for at omregistrere SIM-kortet og ændre nummeret.

Trin 3

Giv kundeservicemedarbejderen SIM-kortets identifikationsnummer. Når repræsentanten har indtastet disse oplysninger, bliver du bedt om at give ham dit navn, adresse og andre identificerende oplysninger for at genregistrere kortet.

Sluk for din mobiltelefon, når repræsentanten beder dig om det, og vent, indtil repræsentanten giver dig tilladelse til at tænde enheden. Repræsentanten vil informere dig om det nye mobilnummer og registreringsoplysninger for SIM-kortet.