Sådan repareres et ødelagt Sylvania-tv

Fejlfinding og reparation af Sylvania TV-modeller kræver ikke altid dyre producentreparationer. Uanset om dit fjernsynsapparat lider under kablingsproblemer, statisk, elektronisk interferens eller plasma-relateret forbrænding i problemer, kan du reparere alle disse problemer, selvom du aldrig har forsøgt at reparere Sylvania før. Ingen forudgående viden om elektroniske komponenter er nødvendig for at reparere dit ødelagte Sylvania TV, og specialværktøjer og andre ting er ikke påkrævet.

Trin 1

Kontroller lyd- / videokabelforbindelsen mellem Sylvania TV og din satellit- eller kabelmodtagerboks. Modtagerboksen tilsluttes tv'et via et flerfarvet lyd- / videokabel, der har et antal stifter. Der er tre stifter i hver ende af kablet, og hvert sæt har tre forskellige farvede stifter. Sylvania TV og din modtager har hver et sæt farvede lyd- / videoporte, og disse portfarver matcher de forskellige farver på stifterne. Match som stifter og porte og lav forbindelserne. Sørg for, at en hvid tand ikke er i en rød port, for eksempel.

Trin 2

Sørg for, at koaksialkablet sidder fast inden i "ANT IN" -porten på bagsiden af ​​modtageren. Hvis dette kabel er løst, vil det skabe "støj" på tv-skærmen, der vises som statisk. Stram kablet ved at klemme sølvbåndet i enden og dreje det med uret, indtil du ikke længere kan justere det længere.

Trin 3

Kontroller for interferens, hvis forvrængning på skærmen fortsætter. Computere, højttalere og andet udstyr, der trækker meget strøm, kan afgive elektronisk interferens, der skaber uregelmæssigheder på skærmen, herunder men ikke begrænset til sløring af farver og fordobling af billeder. Flyt alt sådant mistænkeligt udstyr til et nyt sted, der ikke er så tæt på tv'et. Ideelt set bør alle enheder, der kan flyttes til et andet rum, være.

Trin 4

Bekæmp indbrænding på dit tv, hvis din Sylvania er en plasmaskærmmodel. Indbrænding sker, når et enkelt billede efterlades på skærmen for længe og bliver semi-permanent fast på plads, selv når kanalen skiftes. Billedets "spøgelse" kan forblive ovenpå andre billeder i nogen tid. Hvis der opstår indbrænding, skal du straks slukke for dit plasma-tv og lade det køle af, derefter tænde det igen og prøve at se andre kanaler med regelmæssigt skiftende billeder. Giv sættet et par timers visning af programmering, der ikke er relateret til, hvad der skabte din indbrænding. TV'et kan ordne sig selv i denne periode.

Lad statisk spille udelukkende på dit Sylvania TV for at eliminere indbrænding, hvis effekten ikke begynder at forsvinde med det samme. Frakobl koaksialkablet fra bagsiden af ​​modtageren. Dette medfører, at normal programmering ophører, og at der flyttes hvide og sorte prikker på dit tvs skærm i stedet. Lad denne statik spille i en time eller to, og prøv derefter regelmæssig programmering igen. Din indbrænding burde have forsvundet.