Brug af TextEdit faner på Mac

Hvis du bruger TextEdit på Mac til din enkle tekstbehandling og hurtigrengte tekstredigeringsbehov som en Notepad-tilsvarende fra Windows-verden, vil du sandsynligvis forstå, at de nyeste versioner af Mac OS understøtter faneblade i TextEdit. Dette kan dramatisk reducere vindueskvoter i TextEdit-appen, ligesom faner fungerer andetsteds.


Du har muligvis bemærket, at faner i TextEdit ikke er synlige som standard, så du vil aktivere denne lille funktion med en hurtig indstillingsjustering.

Sådan viser og bruger TextEdit faner

  1. Åbn TextEdit som normalt på Mac
  2. Træk menuen "Vis" ned og vælg "Vis fanebladet"
  3. Klik på knappen [+] plus for at oprette en ny fane
  4. Fusionerer eventuelt alle eksisterende TextEdit-vinduer i faner ved at gå til menuen 'Vindue' og vælge 'Merge All Windows'

Hvorfor faner er gemt som standard i TextEdit er ikke helt klart, men i modsætning til i Safari, hvor du kan åbne en ny fane med en tastaturgenvej, er det ikke (for øjeblikket) en mulighed i MacOS TextEdit-appen.

Du skal bruge en moderne version af Mac OS Sierra eller senere for at have denne funktion, ældre versioner af Mac OS har ikke understøttelse af tabs i TextEdit.

Ikke alle bruger TextEdit, men det er en værdsat app på Mac. Jeg bruger personligt TextEdit hele tiden til hurtigt at se på enkle tekstdokumenter, som en almindelig tekstfremviser, grundlæggende tekstbehandling, hvor den komplette sidefunktionalitet ikke er nødvendig, hurtig og beskidt, som en hurtig og simpel HTML-kildeviser og meget mere . For mere fuldgyldige tekstbehandlings- og tekstredigeringsbehov vil jeg stole på Sider-app, Microsoft Word og BBEdit eller TextWrangler, men hvis du giver TextEdit et forsøg, kan du blive overrasket over, hvor fuldt udstyret den er til sådan en lille letvægtsapplikation.