Giv din Mac en sort menulinje i OS X Mavericks med ObsidianMenuBar

Menulinjen i OS X har to standardfarvevalg, enkle grå eller gennemsigtige, som varierer lidt baseret på det anvendte tapet. Ingen af ​​disse udseende er virkelig noget at skrive hjem om. Derfor er tredjepart mod ObsidianMenuBar et godt alternativ, det giver din Mac en sort menulinje. Det er ikke perfekt, men det ser stadig helt fantastisk ud, og det er virkelig den menulinje, som OS X skal have.

ObsidianMenuBar er gratis, nem at installere, og lige så let at vende om du bestemmer dig for, at du ikke kan lide det. Fordi dette ændrer nogle systemfiler og ikke understøttes af udvikleren, vil du sikkert sikkerhedskopiere din Mac, før du prøver det.

Få Obsidian Black Menu Bar i OS X Mavericks

  1. Gå til Systemindstillinger fra Apple-menuen, og gå til "Desktop & Screen Saver" og deaktiver menuen 'Gennemsigtig menulinje' på fanen Desktop
  2. Hent pakken ObsidianMenuBar fra udvikleren og pakk zip-filen ud
  3. Højreklik på "Install Obsidian Menu Bar.app" og vælg "Åbn" for at omgå advarslen "uidentificeret udvikler".
  4. Indtast administratorpassordet for at installere Obsidian mod
  5. Valgfrit, men anbefalet: Installer også "WhiteUIServer.menu" modet
  6. Log ud af den aktuelle brugerkonto, og log derefter ind igen for at overføre til overførsel til menulinjen

Du ser straks forskellen, Mac-menulinjen er pludselig meget mere attraktiv. Det ser stort set fint ud i hele OS X, i Finder og i tredjeparts apps.

Nej, det er ikke perfekt, og der er nogle quirks med, hvordan visse menulinjeelementer ser ud, men hvis du ikke har noget imod uret (emoji uret ser godt ud), og batteriprocenten er for det meste usynlig, bliver du sandsynligvis ikke foruroliget af de menupunkter med lav kontrast. Installation af den valgfrie WhiteUIServer-tilføjelse hjælper, men nogle tredjeparts menulinjeelementer er en fortabt årsag til nu.

Sorte menulinjer er ikke noget nyt, så hvorfor genere med Obsidian? Godt andet end den åbenlyse tiltrækningskraft er det også den eneste måde at få en sort menulinje i de nyeste versioner af OS X. De gamle tricks ved at gå sorte med Nocturne-appen eller MenuBarFilter er ikke blevet opdateret om et stykke tid, og de don ' t arbejde med OS X Mavericks overhovedet, ja du kan ændre dem, men de bliver ved med at være buggy og sandsynligvis ikke det værd. MenuBarFilter er generelt mit foretrukne valg for det er enkelhed, men indtil det bliver opdateret til Mavericks, ser det ud som Obsidian er vejen at gå.

Fjernelse af ObsidianMenubar for at vende tilbage til standardindstillingen

Udvikleren gjorde fjernelse af Obsidian meget lettere end tidligere, med et enkelt script til at automatisere processen for dig. Fjernelsesværktøjet er bundtet med den originale pakke, og hvis du sletter det, du downloadede oprindeligt, vil du gerne gribe det igen for at få den nemme fjernbetjeningsapp:

  1. Højreklik på "Gendan standardmenuen Bar.app" og vælg "Åbn" for at omgå Portvogter
  2. Indtast administratorpassordet for at fjerne menulinjen mod, så log ud og tilbage til standardmenulinjen for at vende tilbage

Endelig, hvis du brugte den gennemskinnelige menulinje før, skal du gå tilbage til Systemindstillinger og genaktivere den.