Sådan tilføjes en menu med nyere genstande, Stack til dock i Mac OS X

Du kan tilføje en nyhedspost-menu Stack til Mac OS X Dock ved at bruge en standardkommandopr. Standardindstillingen er indstillet til "Nylige programmer", men når Dock-elementet eksisterer, kan du justere det for at vise andre nyere genstande, f.eks. Seneste filer, Seneste poster, Seneste servere.

Dette er en pæn funktion, der virker i alle versioner af OS X, så lad os vise dig, hvordan du aktiverer det med en standardstreng fra kommandolinjen.

Sådan aktiverer du et nyt produkt Dock-element i Mac OS X

Start den terminal, der findes i / Applications / Utilities /.

Kopier og indsæt følgende syntaks på en enkelt linje ved terminalprompten, sørg for at det hele er på samme linje, du kan skrive det ud, hvis du vil det også, men syntaksen er lidt programmatisk i udseende, hvilket kan gøre det besværligt at skrive ud til nogle brugere:

defaults write com.apple.dock persistent-others -array-add '{ "tile-data" = { "list-type" = 1; }; "tile-type" = "recents-tile"; }'

Det skal alle være på en enkelt linje, så hvis du kopierer og indsætter det, skal du sørge for, at kommandoen er en streng. Tryk Enter for at udføre kommandoen.

Derefter skal du dræbe Dock, dette gør det muligt for ændringen at træde i kraft:

killall Dock

Højreklik nu på det nyligt viste 'Seneste programmer' Dock-emne, det vises ved siden af ​​papirkurv-ikonet. Du kan ændre det til at være Seneste programmer, Seneste dokumenter, Seneste servere, Favoritvolumener eller Favoritpunkter.

Dette menupunkt holder fast i Dock så længe du vil have det.

Hvis du vil fjerne menuen Seneste elementer, skal du bare trække den ud af Dock som enhver anden Dock-genstand i OS X.

Pænt hej? Takket være Sean til indsendelsen, skal du sørge for at lade os vide, hvis du kender til andre coolt tricks eller standardindstillinger.