Sådan sendes en fax til Japan

I en tid med international forretning er tværkulturel kommunikation afgørende. Med Japans solide ry som en af ​​de største økonomier i verden er det ikke overraskende, at forskellige globale virksomheder prioriterer at kommunikere med japanerne ved at investere deres tid, penge og energi for at drive en succesrig forretning. En måde at kommunikere med Japan er ved at sende en fax. At sende en fax over Stillehavet kan virke som en truende opgave. Men med den rigtige formel kan du nemt få din fax på tværs af kulturer og over et ekspansivt hav. Når alt kommer til alt er det kage at lære at faxe til Japan. At opbygge et tværkulturelt forhold er dog en helt anden historie.

Sørg for, at faxmaskinen har international dækning. Nogle faxmaskins planer har kun indenlandsk dækning, så vær opmærksom på faxmaskinens afsendelsesfunktioner.

Find ud af, om du skal ringe "9." Mange virksomheder eller institutioner kræver, at afsenderen ringer "9" for at foretage et eksternt telefonopkald eller fax.

Ring "011." Dette er den internationale adgangskode, der bruges fra USA til at nå ud til et hvilket som helst land uden for landet.

Ring "81." Dette er Japans landekode.

Tast bykoden. Tokyos bykode er f.eks. "3."

Ring til det lokale faxnummer.

Tryk på "send" -knappen. Faxmaskiner giver dig feedback om, hvorvidt din fax blev fuldført. Nogle faxmaskiner kan endda være programmeret til at udskrive en statusrapport som en form for bekræftelse.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine med international dækning

  • Papir, du har til hensigt at faxe

Tips

Bemærk, at afsendelse af en international fax er meget som at foretage et internationalt telefonopkald, hvor den eneste forskel er, at det lokale nummer er et faxnummer.

Advarsler

Nogle maskiner kan kun sende indenlandske faxer - find ud af, hvad din faxmaskine har. Hvis du sender en fax fra en virksomhed eller institution, skal du finde ud af, om du skal ringe "9" for at lave en ekstern fax. Ring ikke "9", hvis det ikke er nødvendigt.