Du kan jailbreak iOS 8.1.2 med TaiG

Brugere, der er interesserede i at jailbreaking deres iPhones og iPads, vil opdage, at iOS 8.1.2 kan blive jailbroken ved hjælp af en opdateret version af TaIG-værktøjet. Den nye version af TaiG kom næsten umiddelbart efter udgivelsen af ​​iOS 8.1.2, som tilsyneladende ikke lapper den metode, der benyttes af det jailbreaking utility.


Jailbreaking understøttes ikke og er generelt bedst forbeholdt avancerede iOS-brugere. Apple godkender ikke jailbreaks af forskellige årsager.

Den nyeste version af TaIG understøtter jailbreaking enhver enhed, der kan køre iOS 8.1.2, herunder den nyeste iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s / 5c / 5, iPhone 4s, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4 og enhver tidligere model, der også kører den nyeste iOS-version. Som med tidligere versioner af TaiG er brugen kun tilgængelig for Windows-operativsystemet, hvilket betyder, at en pc og et USB-kabel ville være nødvendigt for at installere jailbreaket på en iOS-enhed. Når iPhone eller iPad har været succesfuld med TaiG-værktøjet, forbliver jailbreaken uhæmmet og vil ikke længere kræve en Windows-pc. Mac-brugere kan stadig bruge TaIG-værktøjet til at jailbreak deres enheder, hvis de har en Windows-virtuel maskine eller Boot Camp for at køre appen fra.

Brugere, der er interesserede, kan finde den nyeste version her på TaiGs hjemmeside. I øjeblikket tilbydes TaIG til iOS 8.1.2-værktøjet på kinesisk, men brug af værktøjet virker ret lige frem selv for brugere, der ikke kan læse de kinesiske tegn. En version oversat til engelsk er tilsyneladende i værkerne, samt en version til Mac-brugere, der kører OS X.

Apple kan afvise garantiservice for enheder, der har jailbroken software installeret på dem. Generelt er det kun teknisk avancerede brugere, som forstår risiciene og hele processen, at forsøge at jailbreak deres iPhone, iPad eller iPod touch hardware. Uanset om du altid skal færdiggøre en sikkerhedskopiering, før du forsøger at ændre systemsoftwaren.