OS X Yosemite Public Beta 2 Udgivet

Apple har udgivet den anden version af OS X Yosemite Public Beta. Mac-brugere, der har valgt at deltage i det offentlige beta-program til Yosemite, anbefales at installere opdateringen. Udover Public Beta 2 er også en ny betaversion af den nydesignede iTunes 12. Begge opdateringer fokuserer på fejlrettelser og funktionsforbedringer, da den næste version af OS X marcherer tættere mod en offentlig udgivelse i efteråret.

Brugere, der aktivt kører OS X Yosemite Beta, finder den nye opdatering tilgængelig for dem via Mac Update-mekanismen til Mac App Store. Downloaden vejer i omkring 1, 7 GB for begge pakker af den nye iTunes 12 build samt OS X Yosemite Beta 2.


Bygningsnummeret til OS X Yosemite Public Beta 2 er 14A329r, hvilket gør det næsten det samme som Developer Preview 6, som er opført som build 14A329f, og udgivelsen indeholder nye Yosemite tema wallpapers, et par ændringer til appikoner og nogle justeringer til gennemskinnelige effekter gennem brugergrænsefladen. iTunes 12 Beta 2 indeholder også nogle ændringer i brugergrænsefladen.

De downloadnotater, der ledsager Beta 2, er korte og siger blot "Denne opdatering anbefales til alle brugere", og de kondenserede "Kendte problemer" nævner et problem med Safari, der afspiller Netflix-indhold, og nogle problemer med iPhoto og Aperture fungerer korrekt under Yosemite. Derudover er siden Shared Purchase History usynlig for delte Apple ID-konti.