Vis Fuldstændigt katalogvej i Mac OS X Finder Window Title Bars

Har du nogensinde ønsket, at du kunne se den komplette filsystemsti i titellinjen i et Finder-filsystemvindue? Nå kan du bruge en hemmelig indstilling i Mac OS X for at vise stien i titelbjælkerne i Windows. De nørdige Mac-brugere blandt os og dem, der er fortrolige med Unix-verdenen, bør virkelig sætte pris på dette, men det er virkelig nyttigt for alle, der bare kan lide at vide, hvor de i øjeblikket er placeret i filsystemet.

Hvis du vil ændre Finder vindues titelbjælker for at vise den fulde mappebane, skal du bruge en standardkommandostreng, der er indtastet i Terminal.

Sådan vises den fulde sti i Mac Finder Window Titlebars

For at komme i gang skal du starte Terminal-appen på Mac'en (findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappe), og indtast derefter kommandostrengen for følgende standardindstillinger på en enkelt linje:

defaults write com.apple.finder _FXShowPosixPathInTitle -bool YES

Tryk på returnøglen for standardstrengen, der skal udføres.

Nu skal du dræbe Finder for at ændringer skal træde i kraft, hvilket får Finder til at afslutte og derefter genstarte sig selv:

killall Finder

Tryk igen på returnøglen.

Du kan også gøre hele denne kommandosekvens lettere ved at kombinere de to i en enkelt kommandostreng, bare vær sikker på at syntaksen er på en enkelt linje, når den udføres, ser sådan ud:

defaults write com.apple.finder _FXShowPosixPathInTitle -bool YES;killall Finder

Indtastet i en enkelt kommandolinje, der ikke kun udfører kommandoen for den korrekte standard, men også genstarter Finder, hvorved den fulde sti vises i titellinjen.

Når Finder har opdateret, ser du øjeblikkeligt forskellen, når du begynder at navigere til fjernveje i OS X-filsystemet.

Ligesom alt andet, der udføres med en standardstreng i OS X, kan denne indstilling vendes, hvis du foretrækker at vende tilbage til kun at vise det aktive søgervindue som titellinjenavne i Finder.

Vender tilbage til titellinjen Standard og skjul den fulde sti

For at deaktivere de fulde stregtitelstænger og vende tilbage til standardmetoden, skal du blot gå tilbage til Terminal-appen og gentage kommandoen med NEJ i stedet for JA som operatør:

defaults write com.apple.finder _FXShowPosixPathInTitle -bool NO

killall Finder

Dette virker med enhver version af OS X ud over 10, 5, herunder Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8, OS X 10.9 Mavericks og nyere.