Sådan kopieres og indsættes i WoW

Hvis du er en ivrig "World of Warcraft" -spiller, er du sandsynligvis stødt på ting skrevet i handel eller guildchat, som du gerne vil kopiere og gemme til indlæg andre steder. Du har måske endda fundet oplysninger online, som du gerne vil kopiere og indsætte til dine venner på WoW. Desværre fremhæver og kopierer tekst manuelt ved at højreklikke med musen og vælge "Kopi" -funktionen fungerer ikke i "World of Warcraft." Hvis du bruger denne mulighed til tekst uden for spillet, kan du ikke indsætte den i nogen kanal i spillet. Der er dog en kopi og indsæt mulighed, der fungerer sammen med spillets mekanik, og du behøver ikke downloade et spilmod for at kunne bruge det.

Sådan kopieres og indsættes i WoW

Fremhæv den tekst, du vil kopiere, ved at holde din venstre museknap nede og rulle over den.

Sådan kopieres og indsættes i WoW

Hold "Ctrl" -tasten nede på dit tastatur og "C" på samme tid. Dette kopierer automatisk den fremhævede tekst. Hvis du bruger en Mac, skal du holde "Apple" -tasten nede og vælge "C."

Sæt ind, Wow, kopi, World of warcraft

Indsæt teksten ved at holde “Ctrl” -tasten nede på tastaturet og trykke på “V.” Hvis du bruger en Mac, skal du holde "Apple" -tasten nede og vælge "S."

Tips

Der er en grænse for antallet af tegn, du har tilladelse til at sende i WoW-kanaler og mail i spillet. Hvis du har en stor mængde tekst at kopiere og overføre til en spilkanal, skal du sørge for at kopiere den i små sektioner.