Få adgang til og download iOS Apps fra den amerikanske App Store uden for USA

En almindelig klage over gratis app-udgivelser er, at de ofte er begrænset til USA-baserede iOS App Store, med andre ord, hvis du er udenfor USA, kommer du ikke ind på tilbud som den seneste Rage HD giveaway og den igangværende utallige andre gratis app tilbud. Dette er en bummer for alle uden for USA, men heldigvis er det lidt let at lindre.

Sådan får du adgang til og downloader amerikanske baserede iOS App Store tilbud fra Udenfor USA

Kerneløsningen her er at bare oprette en alternativ iTunes-konto, der er baseret i USA. Hvis du vil følge denne løsning og jonglere flere iTunes-konti, gør dette menulinjeværktøj nemt at skifte mellem dem og anbefales stærkt.

Før du kommer i gang, skal du have to ting:

  • Tilmeld dig en anden gratis email-konto, Gmail er gratis, hurtig og nemt
  • Enhver gyldig US-adresse - brug dine fætre, onkler, Apples, Googles osv

Forstået? Lad os komme igang.

  • Åbn App Store fra en iPhone eller iPad, og i afsnittet "Fremhævet" rul ned til bunden og vælg "Log ud"
  • Nu, mens du er logget ud, find en gratis app, der skal downloades i App Store, skal alt i afsnittet "gratis download" fungere
  • Prøv og download den gratis app, og vælg derefter "Opret Apple ID", når du bliver spurgt
  • Følg instruktionerne for at oprette en sekundær iTunes-konto, skal du sørge for at vælge USA som landet
  • På skærmen for kreditkort og betalinger skal du vælge "Ingen" og fortsætte. Hvis du har et problem med dette trin, læs vores vejledning om, hvordan du opretter en iTunes-konto uden et kreditkort.
  • Når du har registreret den amerikanske iTunes-konto, skal du kontrollere og aktivere kontoen ved at tjekke din nyoprettede email-konto fra det første trin

Nu skal du have fuldstændig adgang til den amerikanske iTunes og App Store, som lader dig downloade nogen af ​​de gratis apps, der kun er tilgængelige for amerikanske brugere. Ja, denne teknik skal også fungere for Mac App Store.

Hvis du også ønsker at få adgang til betalte amerikanske App Store-download, kan du altid købe et iTunes-gavekort og indløse koden på den gratis iTunes-konto med kreditkort for at få en balance, som derefter kan købe apps som normalt.