Køb en iPhone 4S uden en kontrakt gør det ulåst

Enhver kan købe en ulåst iPhone 4S lige nu, hvis du er villig til at betale den fulde pris på enheden, hvilket betyder, at den lavere operatørsubsidierede kontrakt 4S priserne ikke gælder. Låsningen gælder for både GSM- og CDMA-operatørerne, der i øjeblikket sælges, tilgængelige på følgende prispunkter:

  • iPhone 4S 16 GB - $ 649
  • iPhone 4S 32 GB - $ 749
  • iPhone 4S 64 GB - $ 849

IPhone 4S GSM SIM-kortpladsen er låst op, når den fulde detailpris er betalt hos en Apple Store. I tilfælde af, at CDMA-operatørerne sælger enheden som amerikanske luftfartsselskaber Sprint og Verizon, er Micro SIM-kortsporet også låst op og vil understøtte andre GSM-bærere. Bærerens oplåsning gør det muligt for iPhone at blive brugt på en anden amerikansk operatør som T-Mobile, eller giver mulighed for billig roaming i udlandet ved køb af et lokalt SIM-kort, med den anden fordel er at du ikke er bundet til en kontrakt med en enkelt USA celleudbyder.

Du kan bekræfte oplåsningen straks, når iPhone 4S først forbindes til iTunes, hvor følgende meddelelse vises:

Indledende rapporter indikerer, at de ulåste 4S ville blive solgt i november, hvilket kan foreslå en ændring i politikken på et tidspunkt, når du betaler hele prisen uden for kontrakten.

At købe en ulåst iPhone til fuld pris er typisk uden for USA, men i USA var noget af en anomali indtil i år, da Apple begyndte at sælge iPhone 4 ulåst til fuld pris. Det har siden oversat til iPhone 4S, og formodentlig vil fortsætte med fremtidige iPhone udgivelser så godt.