Sådan repareres et Hitachi LCD-tv, der viser røde skygger

Billedet på ethvert LCD-tv (inklusive Hitachi-tv) består af tre farvepaller: grøn, rød og blå. Når et fjernsyn begynder at fejle, begynder en af ​​de tre farver enten at dø ud eller overtage skærmen. Hvis du har et Hitachi LCD-tv, og røde skygger begynder at vises på skærmen, er der et par ting, du kan gøre for at løse problemet.

Trin 1

Sluk dit Hitachi-tv, og lad strømmen være slukket i et par minutter. Nogle gange kan det bare rette problemet med den røde skygge at lade fjernsynet være slukket i længere tid.

Trin 2

Kontroller kabelforbindelser, der løber ind i LCD-tv'et. Hvis kablerne, der løber ind i fjernsynet fra en ekstern kilde (f.eks. En blu-ray-afspiller eller kabelmodtager), ikke er helt sat i portene på fjernsynet, kan du opleve nedsat billedkvalitet. Se på hvert enkelt kabel, der tilsluttes Hitachi LCD, og ​​skub kablerne helt ind i tv-lyd- / videoportene.

Trin 3

Tryk på knappen "Menu" på Hitachi LCD's fjernbetjening, og vælg derefter "Billede". Rul gennem indstillingerne, og vælg "Nuance". Dette styrer det røde og grønne i billedet. Tryk på den højre retningspil for at øge mængden af ​​grønt i billedet (og sænke mængden af ​​rødt i billedet).

Gå ned til "Avancerede indstillinger" og vælg "Hvidbalance". Når hvidbalanceindstillingen vises, skal du vælge den "røde" hvidbalance og flytte den ned til det laveste niveau. Dette reducerer mængden af ​​rødt i et bestemt skud og kan rette dine problemer med rød skygge.