Sådan oprettes en avatar med en hijab

Avatarer er ikoner, der bruges til at repræsentere dig selv online. Nogle mennesker kan lide at bruge abstrakte billeder til at gøre det, mens andre foretrækker noget lidt mere sandt at danne. Hvis du vil inkorporere din hijab i din avatar, er der flere websteder, der giver dig mulighed for at gøre det.

Yahoo! Avatarer

Trin 1

Besøg Yahoo! Avatars websted og log ind. Hvis du ikke har en Yahoo! konto, kan du oprette en her.

Trin 2

Skriv "hijab" i feltet "Avatar-søgning" og tryk på knappen "Søg". Klik på billedet af hijab'en. Den overføres til din avatar til venstre.

Klik på fanerne øverst på siden (såsom Udseende, Beklædning, Ekstra) for yderligere at tilpasse din avatar. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Gem ændringer" under din avatar.

Blessthischick

Trin 1

Besøg blessthischick.com. Klik på ordet "her" på teksten "For at komme til den verdensberømte Blessthischick Chick-making Machine.

Trin 2

Klik på billedet af den blå hijab i udvalget af hatte og tørklæder på højre side af skærmen. Det vil blive anvendt på din avatar i midten af ​​skærmen.

Fortsæt med at tilpasse din avatar ved hjælp af indstillingerne på skærmen. Når du er færdig, skal du klikke på knappen i nederste højre hjørne af skærmen.