Har iPads USB-drev?

Det enkle svar på spørgsmålet om iPads har USB-drev eller porte er "nej." Som med de fleste teknologiske spørgsmål er der dog mere ved svaret end det. Et USB-drev er en ekstern enhed, der bruger en USB-port til at tilslutte en computer. En USB-port er den egentlige port på din computer, hvor du kan tilslutte eksternt udstyr, såsom et USB "tommelfinger" -drev eller anden hardware.

Tilgængelige porte

Originale iPads og iPad 2-modeller af enhver sort har nøjagtigt to porte: porten til 30-polet opladerenhed og et hovedtelefonstik. Dette kan virke nedslående, men Apple har udviklet et par adaptere, der kan gøre porten med 30 ben til noget mere.

USB-adapter

Apple-kameraets tilslutningssæt er en slank hvid "dongle". Det gør opladningsporten til en kvindelig USB-port, du kan bruge til at tilslutte dit kamera. Dette er designet, så brugerne kan downloade fotos direkte til deres iPads uden at skulle tilslutte kameraet til en computer og derefter overføre fotos til iPad via iTunes.

Potentielle USB-enheder

USB-kamerasættet er kun beregnet til kameraer, men brugerne har fundet ud af, at det også fungerer med nogle få USB-enheder med meget lav effekt, såsom USB-hovedtelefoner eller tastaturer. Du kan også bruge den til at downloade fotos direkte fra din iPhone til iPad uden først at synkronisere via en computer. Imidlertid styrer iPad-softwaren alt dette, og Apple kan ændre iPad-software for at afvise disse ikke-godkendte forbindelser med enhver fremtidig operativsystemopdatering.

Enheder understøttes ikke

Ægte USB-drev - uanset om det er små lagerenheder eller eksterne harddiske - fungerer ikke med Apples software, på trods af at du kan tilslutte disse enheder til kamerasætadapteren. Enhver ændring af din iPads software, så enheden kan bruge et USB-drev eller anden ikke-understøttet enhed, annullerer din garanti og bryder din kontrakt med Apple og udsætter dig for mulige retssager. Fremtidige versioner af iPad-softwaren kan gøre USB-drev-grænseflader lovlige. Fra marts 2011 skal du bare tilslutte dine ekstra USB-drev til din computer og bruge iTunes eller en anden fildelingsservice til at gemme og overføre data.