Hvor går AirDrop-filer? Lokalisering af AirDrop-filer på Mac og iOS

AirDrop er den fremragende trådløse filoverførselsfunktion til Mac, iPhone og iPad, og med det kan du nemt og hurtigt overføre billeder, film, dokumenter og alt andet mellem enhver iOS- eller Mac OS-enhed. Er du på AirDrops modtagende ende, har du nogensinde spekuleret på, hvor AirDrop-filer går på en Mac eller på en iPhone eller iPad? Undrer dig ikke mere, vi viser dig præcis, hvor AirDrop-filer er gemt til, og hvordan du kan få adgang til deres placering i iOS og Mac OS.


Du skal selvfølgelig have modtaget en AirDrop-fil på en Mac eller iPhone eller iPad for at kunne spore, hvor AirDropped-filer går og er placeret. Så hvis du vil prøve det selv, vil du sikkert hurtigt AirDrop en fil til dig selv fra en anden enhed. Ellers læs videre, så du ved, hvor du skal se fremover for data, der overføres af AirDrop til Mac OS eller iOS.

Hvor AirDrop-filer går på Mac

Brug af AirDrop til at flytte filer mellem Mac'er gøres hurtigt og nemt fuldstændigt gennem Finder, men har du nogensinde spekuleret på, hvor disse AirDrop-filer gemmes? Det viser sig, at AirDrop-filer på en Mac går som standard til brugerens downloads-mappe.

Så hvis nogen sender dig en fil via AirDrop til din Mac, vil du gerne se i mappen Downloads. Der er flere måder at få adgang til mappen Downloads på en Mac, måske er den hurtigste måde for de fleste brugere at bruge Dock eller Finder.

Dette gælder for alle filtyper, der overføres af AirDrop til en Mac, uanset om det er film, fotos, tekstdokumenter, tekster, præsentationer, PDF-filer, billeder, du hedder det, alle filer fra AirDrop går ind i mappen ~ / Downloads.

Hvor AirDrop-filer går på iPhone, iPad

Brug af AirDrop til at flytte filer og billeder til iPhone, iPad og iPod touch er også super let og tilgængelig fra Control Center samt Photos app og Sharing funktioner. Fordi iOS ikke har et officielt brugerligt tilgængeligt filsystem, vil de AirDropped-filer gå til forskellige steder afhængigt af den filtype, der overføres. Dette kan måske være lidt forvirrende, da der ikke er en central placering for AirDrop-filer i iOS, men den måde, den bliver præsenteret for brugeren på, er ganske enkel.

Hvor AirDrop-fotos, videoer, billeder og film gemmes i iOS

Fotos og videoer, der overføres til en iPhone eller iPad via AirDrop, vises i appen Fotos og din kameravals.

Hvor andre AirDrop-filtyper går i iOS

Andre filer, som PDF, doc-fil, tekst osv., Vil frembringe en lille menu med forskellige tilgængelige muligheder på iPhone eller iPad for at åbne og gemme den fil, der har været AirDropped.

Når du først har fået en AirDrop-fil til en iOS-enhed, skal du bare vælge en app for at åbne den, og filen vil derefter blive kopieret og tilgængelig for den pågældende app. Hvis filen er en PDF eller noget lignende, er iBooks nok den bedste placering til den, mens andre filer måske bliver bedre gemt i DropBox eller en anden lignende app, der efterligner filsystemadgang. Måske vil AirDrop i iOS i fremtiden tillade lagring af filer modtaget i iCloud Drive?

På grund af den måde, som iOS håndterer AirDrop-filer på, kan nogle brugere synes, at det ikke fungerer korrekt, når det rent faktisk er (forresten, hvis du rent faktisk har et problem med funktionen, har vi to gode hjælpelinjer til fejlfinding af AirDrop, der ikke fungerer iOS her og her hvis AirDrop slet ikke vises i IOS). Husk bare, med billeder, videoer, film og billeder, går de ind i Photos-appen som standard, mens andre filtyper vil afsløre pop op-menuen for at vise, hvor brugeren vælger at sende filen til.