Løsning for at have ingen rullebjælker i Mac OS X

Selv om du kan indstille rullebjælker for altid at blive vist i Windows, er der ingen mulighed for at vise de faktiske rullebjælkepile længere i Mac OS X. En simpel løsning for at vænne sig til dette er at begynde at bruge tastaturerne op og ned piletasterne i stedet:

  • Klik ind i vinduet eller regionen på en app eller webside, du vil rulle ind
  • Tryk på pilene Up ⬆ eller Down on på tastaturet, et tryk svarer stort set til et enkelt klik på en rullebjælke pileknap

Det er ikke en perfekt løsning, men for Lion-brugere, der endnu ikke er vant til at bruge et rullehjul eller trackpad med bevægelser næsten udelukkende, fungerer piletasterne som en tolerabel løsning.

Hvis du vælger at få rullebjælkerne til at vise hele tiden, kan du også klikke direkte over og under selve rullebjælken, selv om dette vil resultere i mere dramatiske spring i indhold.

Ideelt set bruger brugerne kun til den nye rullestandard, der startede med berøringsskærme på iPhone og iPad, og har siden gjort det til Mac-platformen med trackpads og Magic Mouse. Det kan være svært at bryde gamle vaner, men det er usandsynligt, at vi vil se rullepanelpile og knapper igen på en af ​​Apples OS-valg. Hidtil forbliver dette i hele OS X fra Lion til Mavericks.