Sådan flyttes film fra den ene Netflix-profil til den anden

Netflix giver dig mulighed for at oprette flere profiler én konto, så du kan have forskellige DVD-lejekøer, der fungerer på den samme lejeaftale. Så hovedkontoen kan have film til familien, men børneprofilen kunne have film specielt til børnene. Men hvis du vil eksportere alle filmene fra en profil til en anden, skal du tage en liste over filmene og indtaste dem i den nye profil. Netflix tillader ikke automatisk eksport af film fra en profil til en anden, men det tillader en ægte enkel syndikering - eller RSS - feed af din kø, som du kan gemme og bruge som en liste til at indtaste filmene i ny profil.

Trin 1

Gå til Netflix.com, og log ind på din konto. Rul til bunden af ​​siden, og find linket "RSS-feeds" til højre under overskriften for fællesskabet. Klik på linket.

Trin 2

Højreklik på linket "Kø" under Personlige feeds. Vælg "Gem som", og gem derefter XML-filen et sted på din computer.

Trin 3

Åbn den XML-fil, du downloadede. Hvis du har et XML-kompatibelt regnearksprogram, opretter det automatisk et regneark ud fra dataene i filen. Ellers kan du åbne den som en tekstfil i dit foretrukne tekstredigeringsprogram.

Trin 4

Find den første film på listen. Hvis du bruger en teksteditor, vil du se tags, der identificerer titlen eller linket til filmen, der er lukket i vinkelparenteser. For eksempel: ". "Kopier linket fra den første film, og flyt derefter tilbage til din browser med Netflix-siden op. Rul til toppen, og klik på pil ned ud for navnet på din primære konto. Vælg den profil, hvor du vil tilføje filmene. .

Indsæt linkadressen i din browsers bjælke. Dette åbner siden for filmen fra din kø. Klik på linket for at føje det til køen til din anden profil. Gentag processen med at kopiere og indsætte links fra XML-filen til webbrowseren for at tilføje alle filmene til profilen.