OS X 10.11.1 Beta 3 Tilgængelig til test

Apple har udgivet den tredje betaversion af OS X 10.11.1 El Capitan til Mac-brugere, der deltager i El Capitan Public Beta og Developer Beta-testprogrammer. Den nye bygning ankommer som 15B30a og fortsætter med at fokusere på fejlrettelser og forbedringer af OS X El Capitan.


Mac-brugere, der er enten beta-testprogram, kan downloade den nyeste version af OS X 10.11.1 via fanen App Store-opdateringer, medmindre de har valgt at modtage OS X-beta-softwareopdateringer. Registrerede udviklere kan også starte download af den tredje 10.11.1 beta fra Apple Developer Center.

Punktudgivelser har en tendens til at understrege under hood forbedringer til OS X software udgivelser. Den mest bemærkelsesværdige bruger vender forandring bragt til OS X El Capitan 10.11.1 beta hidtil har været inkludering af ekstra Emoji tegn ikoner, som en burrito og en taco.

Der er ikke en kendt udgivelsesdato for OS X 10.11.1 for at komme til offentligheden, men endelige udgivelser frigives typisk, efter at der er udstedt flere beta-udgivelser. Dette kunne være en generel tidslinje for OS X 10.11.1 i slutningen af ​​oktober, hvis ikke engang i november.

Brugere, der er interesseret i beta-test iOS-software, finder også deres iPhone, iPad og iPod touch også iOS 9.1 beta 4.