Sådan åbnes filtypen PCB

I modsætning til de fleste udvidelser bruges PCB af mindst tre forskellige typer software. Det kan være en fil med brugerdefinerede indstillinger fra PowerPoint, design til et printkort eller design af visitkort.

PowerPoint-fil

Microsoft PowerPoint bruger PCB-udvidelsen til en fil, der indeholder data om de tilpasninger, som brugerne har foretaget til PowerPoint selv. Eksempler inkluderer ændringer, du foretager i knappernes layout eller ved hjælp af tilføjelsesprogrammer. Denne type PCB-fil er ikke en fil, som brugerne har brug for at åbne, men i stedet fås adgang til den af ​​PowerPoint selv. Det skal normalt være placeret i mappen på:

C: \ Brugere \\ AppData \ Roaming \ Microsoft \ PowerPoint, med erstattet med det brugernavn, du har i Windows.

I teorien kan du kopiere en PCB-fil oprettet af en anden bruger til denne mappe, så du kan køre PowerPoint med deres tilpassede indstillinger. I praksis fungerer dette muligvis ikke altid, især hvis du kører forskellige udgaver af PowerPoint.

Printplade

Flere designapplikationer bruger PCB-format til filer, der opretter designinformation til printkort. Du kan se denne type fil i en gratis browser fra Mentor Graphics (se Ressourcer).

Printbutikken

To designpakker med titlen The Print Shop (Deluxe og Professional udgaver) fra Broderbund gemmer nogle filer med PCB-udvidelsen. Specifikt er disse filer til visitkortdesign. For at åbne disse filer skal du bruge en kopi af begge udgaver af The Print Shop, som begge er betalte applikationer (se Ressourcer.)