Sådan indsættes et login- eller registreringsmulighed på min webside

Tilføjelse af en loginindstilling til din webside giver dine webstedsbrugere mulighed for at oprette et brugernavn og en adgangskode. Mange websteder har login-sider, så brugerne kan få adgang til fortrolige eller eksklusive oplysninger. Følgende HTML-kodning gør det muligt for dig at tilføje en simpel form til dit websted, som vil dirigere oplysningerne til en MySQL-database.

Trin 1

Opret en database i din MySQL. Denne database gemmer brugernavnet og adgangskoden til hver besøgende på dit websted.

Trin 2

Find HTML-kodningen for den webside, hvor du vil tilføje loginoplysningerne. Dette er normalt hjemmesiden, men kan også være en separat webside.

Trin 3

Når du er i HTML-kodningen, skal du vælge det sted, hvor dine loginoplysninger skal vises (normalt øverst på siden). Loginoplysningerne skal vises mellem og tags, som den skal vises.

Trin 4

Tilføj følgende HTML-kode for at starte loginformularen:

Kodningen "/bin/processmyform.php" henviser til placeringen af ​​filen, der behandler brugernavnet og adgangskodeoplysningerne. Denne filplacering er i din MySQL-database, som blev oprettet. Når du har fundet filen, skal du omdøbe kodningen "/bin/processmyform.php", så informationen bliver dirigeret. PHP er et behandlingscomputersprog, der dirigerer besøgende på hjemmesiden fra din webside til databasen, hvor du kan få adgang til oplysningerne.

Trin 5

Direkte under den forrige kode skal du tilføje følgende kode til brugernavnet:

Dette er den del af formularen, hvor den besøgende skriver deres navn. Du kan erstatte 'Login' eller 'Registrer' i stedet for brugernavn, hvis du foretrækker det.

Trin 6

Tilføj følgende kode til adgangskoden:

Dette er den del af formularen, hvor den besøgende indtaster deres adgangskode.

Trin 7

Tilføj følgende kode til knappen Send:

Erstat knappen "Login" eller "Registrer" eller "Send" for knappen, hvis du ønsker det.

Trin 8

Luk din HTML-kodning med

tag.

Trin 9

For nem reference skal du kontrollere din kodning mod følgende kode:

Gem din kodning og se på den på din webside. Prøv at skrive et testbrugernavn og en adgangskode for at sikre, at formularen fungerer korrekt.