Sådan oprettes en restaurantmenu på Word

Elementer, du har brug for

  • Microsoft Word

  • Menuindhold

  • Printer

  • Printerpapir

En veldesignet restaurantmenu er vigtig for at hente kunder og kommunikere alle de oplysninger, som dine kunder har brug for at vide - herunder menupunkter, beskrivelser og priser. Det kan være svært at oprette en menu fra bunden, men Microsoft Word indeholder en række skabeloner, du kan starte med. Når du har samlet alle relevante oplysninger til menuen, skal du vælge en skabelon efter eget valg for at tilpasse den til din restaurant.

Åbn Microsoft Word.

Klik på "Microsoft Office-knappen", og vælg "Ny".

Klik på "Flere kategorier" på listen over skabelonlink under "Microsoft Office Online." Klik på "Menuer". Dette indlæser de tilgængelige Microsoft Office Online-menuskabeloner.

Gennemse udvalget af skabeloner, og find en der passer bedst til dine behov. Vælg en, og klik på "Download". Skabelonen åbnes i et nyt Word-dokument.

Find ud af, om du kun vil have en ensidig side til menuen eller en foldet pjece. For at oprette en pjece skal du ændre sidemargenerne i dokumentet. Klik på fanen "Sidelayout", og klik på "Margener" under "Sideopsætning." Klik på "Brugerdefinerede margener." Klik på menuen "Flere sider" under "Sider". Vælg "Bogfold". Klik på "OK". Bogfoldningen skaber store margener og en midterfoldning.

Rediger menuindholdet til den første (eller eneste) side. Vælg pladsholderteksten, og erstat den med dit indhold. Klik på fanen "Hjem" for at foretage formateringsændringer, såsom skrifttype, skriftstørrelse, tekstattributter, farve og justering.

Tilføj dine egne billeder og grafik, hvis du vil. Klik på fanen "Indsæt", og vælg "Billede" under "Illustrationer." Dette giver dig mulighed for at vælge en billedfil fra din computer, der skal uploades. Klik på "Clip Art" for at uploade et Word-stockbillede.

Føj en anden side til menuen ved at klikke på bunden af ​​siden. Klik på fanen "Indsæt". Klik på "Tom side" under "Sider". Føj indholdet til den anden side. Fortsæt med at tilføje sider, indtil du har gennemført brochuren.

Klik på "Microsoft Office-knappen" og "Udskriv".

Tilslut printeren til computeren, og fremfør den med papir. Vælg din installerede printer i dialogboksen "Udskriv".

Vælg "Manuel duplex" for at udskrive på begge sider. Du bliver bedt om at vende papiret for at udskrive på den modsatte side. Klik på "Udskriv".

Tips

Brug papir af høj kvalitet, et papir, der er tungere end standardpapiret på 20 pund og kopipapir. Selv et papir på 24 pund giver din menu lidt mere professionel fornemmelse. Brug et farvet papir, men hvis du har fotografier af madvarer, skal du holde fast med hvidt papir. Vælg et hvidt papir, der har et højt lysstyrkeniveau, f.eks. 98.

Advarsler

For at oprette en pjece skal du gøre de første to sider af dokumentet til den ene side af menuen og de næste to sider til den modsatte side.