Sådan finder du en person fra et mobiltelefonnummer gratis

Du er lige begyndt at gå ud med en god fyr, men han giver dig kun sit mobiltelefonnummer. Måske fik du et ulige nummer ind på dit opkalds-id, og alt det siger er et mobilopkald. Eller måske vil du bare vide, hvem der har ringet til din mands telefon. Der er snesevis af grunde til, at du måske søger at spore en person fra et mobiltelefonnummer. Tro det eller ej, du kan gøre det, og alt hvad der kræves er internetadgang.

Ring til din mobiltelefonudbyder og bed repræsentanten om at spore nummeret for dig, hvis det kommer ind i din mobiltelefon. Mange udbydere vil gøre dette for deres kunder, hvis opkaldene kommer gentagne gange, eller hvis de er truende i naturen.

Besøg webstedet for gratis mobiltelefonopslag. Dette websted giver dig mulighed for at søge efter mobiltelefon-ejere ved først at indtaste mobiltelefonnummeret i telefonbogen.

Indtast mobiltelefonen i en af ​​de populære søgemaskiner såsom Google - medtag hele nummeret og postnummeret, hvis du kender det. Nogle gange vises numre på andre websteder fra folk, der spekulerer på, hvem der ejer nummeret.

Returner telefonopkaldet selv og spørg personen, hvorfor han ringede. Dette er naturligvis den bedste måde at finde den person, der har ringet til dig, og det tager kun et par minutter.

Advarsler

Vær forsigtig med ethvert websted, der opkræver et gebyr for at søge efter en mobiltelefonbruger. Mange af disse mapper inkluderer kun fastnet og numre tilknyttet virksomheder, men det fortæller de dig ikke, før du har betalt.