Sådan får du vist PDF-filer på denne computer

PDF-filer er filer, der oprettes af Adobe Acrobat. Men hvis du bruger Open Office, har du evnen til at gemme din fil som en PDF-fil. Da PDF-filer primært oprettes af Adobe Acrobat, er det også en af ​​de bedste måder at se filerne på. Adobe laver også et gratis PDF-læserprogram, der giver computerbrugere mulighed for at se PDF-filer på deres computere uden at købe en kopi af Adobe Acrobat. Der er også et par andre muligheder til rådighed for computerbrugere.

Find ud af, om du vil bruge et gratis program eller købe et program til visning af dine PDF-filer. Hvis du tror, ​​at du muligvis vil være i stand til at redigere PDF-filer i fremtiden, så vil du muligvis gå med et betalt program, såsom Adobe Acrobat, i stedet for et gratis program.

Download og installer dit foretrukne program for at se PDF-filer på din computer. Adobe Reader er et gratis program, mens Adobe Acrobat skal købes. Fra januar 2010 er Adobe Acrobat Standard $ 299 for køb.

Gå til http://view.samurajdata.se/ (se Ressourcer). Dette websted giver dig mulighed for at se PDF-filer på din computer uden at skulle installere nogen form for program på din computer. Det er gratis at bruge.

Brug "Preview", hvis du har en Mac. Hvis du bruger Safari på en Mac-computer, kan du bruge Preview til at se alle PDF-filer fra internettet eller filer, der findes på din computer. For ikke-web-PDF-filer skal du højreklikke på PDF-filen og vælge "Åbn med" og derefter "Eksempel" for at se PDF-filen.