Udskriv filer direkte fra Mac Desktop & OS X Finder for at spare tid

Vidste du, at du kan starte udskrivning af en fil direkte fra skrivebordet på en Mac? Mens de fleste brugere åbner en fil og derefter udskriver den fra den applikation, som filen blev bygget i, er det faktisk ikke nødvendigt, men i stedet kan udskrivning startes hvor som helst i Finder i OS X. Denne ofte oversete funktion er utroligt praktisk, og det er virkelig fremskynder processen med at udskrive et dokument eller billede, da det forhindrer at skulle åbne nogen apps. I stedet finder du bare dokumentet i filsystemet og begynder at udskrive direkte derfra.


Du skal naturligvis have brug for en printer, der er konfigureret med Mac'en til at gøre dette, selv om det enten kan være en lokal netværksprinter, en USB-tilslutning eller en trådløs AirPrint-printer, og ja det gør det også med udskrivning til PDF.

Hurtigt: Udskriv filer lige fra Mac Desktop & File System

Dette trick virker med en fil, der enten ligger på det bogstavlige skrivebord eller hvor som helst i filsystemet OS X:

  1. Fra Mac OS X Desktop eller et Finder-vindue skal du finde den eller de filer eller billeder, du vil udskrive, og klikke på den, så den er valgt.
  2. Træk menuen "Fil" fra Finder og vælg "Udskriv"
  3. Indstil dine udskriftsindstillinger og præferencer som normalt og vælg 'print' for at starte udskrivningen af ​​filen

Ved at bruge dette udskriftsmenupunkt med en valgt fil, hentes standardprintergrænsefladen til OS X:

Så skal du bare indstille printeren (hvis flere er tilgængelige), og detaljerne i udskriftsjobbet, klik på "Udskriv" og væk, du går. Hvis du allerede har alt, der konfigureres, kan du fremskynde processen ved blot at trykke på Retur-tasten, det øjeblik printerpræget fremkommer:

Din fil (er) eller billede (s) vil straks udskrive uden at skulle åbne programmet, de er forbundet med. Er det hurtigt eller hvad?

Hurtigere: Start print fra skrivebordet med en tastaturgenvej OS X

Måske endnu hurtigere for mange brugere, der kan lide genveje på tastaturet, kan du også starte den hurtige skrivebordsudskrivning med en super enkel tastetryk - faktisk er det samme tastetryk, der virker for at starte et udskriftsjob indenfor et program:

  1. Vælg den eller de filer, du vil udskrive fra Finder
  2. Hit Command + P for at hente printerens forhåndsvisning og hjælpeprogrammer, og tryk derefter på Retur-tasten for at starte udskrivningen af ​​filen / filerne.

Udskrivning fra skrivebordet og filsystemet til OS X har eksisteret i nogen tid, men mange Mac-brugere kan som mange af de mangeårige funktioner ikke vide om disse flotte små tricks, som virkelig kan øge produktiviteten ved at eliminere unødvendige trin.

Og for de nørdige brugere og sysadminerne derude, ja, disse disse indledte udskriftsjobs på skrivebordet gemmes inden for normal udskriftshistorik og er også synlige fra den webbaserede CUPS-browser.