Sådan repareres et ridset Xbox 360-spil

Elementer, du har brug for

  • Pensel

  • Brillepoleringsklud

  • Windex eller andet flydende glasrens

  • Carnauba bilvoks

Xbox 360 er Microsofts anden videospilkonsol. Xbox 360-spil kan blive ridset efter hård brug, eller når du handler dem blandt dine venner. Der er også rapporteret om problemer med XBox 360's diskrotation, hvilket kan forårsage ridser. Selvom det ikke altid er muligt at rette en XBox 360-spildisk, efter at den er blevet ridset, er der et par trin, du kan prøve, før du køber et nyt spil.

Blæs på disken for at fjerne overskydende støv. Børst forsigtigt alt stæv fra disken med en ren, tør pensel.

Brug en ren brillepoleringsklud til at polere disken lodret. Tør fra indersiden af ​​disken til ydersiden - poler ikke disken i en cirkulær bevægelse.

Påfør en lille mængde glasrenser på poleringskluden. Igen skal du polere i lodret bevægelse og bevæge dig fra indersiden til ydersiden af ​​disken. Lad disken tørre.

Placer en meget lille mængde Carnauba-bilvoks på poleringskluden. Poler disken i samme lodrette, udadgående bevægelse. Bilvoks udfylder eventuelle små ridser.

Tips

Sørg for, at der ikke er fugt eller rester af bilvoks på disken, når du prøver spillet for at se, om det fungerer. Tør forsigtigt overskydende af og lad spillet tørre.