MacOS Mojave annonceret, Checkout de nye funktioner

Apple har annonceret den næste version af Mac OS-systemsoftware, der hedder macOS Mojave.

MacOS Mojave indeholder en række nye spændende funktioner som Dark Mode, nye tilpasninger til Finder, forbedringer af skærmbilleder, en helt ny redesignet Mac App Store og meget mere.


Lad os kigge på nogle af de nye funktioner, der kommer til macOS Mojave (10.14).

Mørk tilstand

MacOS Mojave har nu fuld Dark Mode-understøttelse, som skifter alle lyse farver på skærmen til mørke, med hvide og lysegrå bliver sorte og mørke grays med det formål at hjælpe dig med at fokusere på dit arbejde samt forbedre arbejdet i omgivelser med svagt belysning ved at være lettere på øjnene.

Dynamic Desktop

Dynamic Desktop skifter din desktop baggrund hele dagen. I demo af denne funktion blev et baggrundsbillede af et ørkenlandskab langsomt ændret gennem dagen, ligesom det ville i det virkelige liv med solskiftende farver på sandet fra dag til nat.

Desktop Stacks

Alt indholdet på skrivebordet arrangeres automatisk i stakke, arrangeret efter type, dato og tag. Ved at klikke på en stak udvides stakken til at vise alle filer. Denne funktion har til formål at forhindre desktop rod.

Finder

Finder får nogle nye funktioner og en ny filvisning kaldet Galleri. Gallerivisning indeholder en stor forhåndsvisning sektion, der også kan vise metadata af fotos og tage nogle hurtige handlinger for at udføre opgaver som at rotere et billede eller ved hjælp af markering.

Der er også nye muligheder med Automator-handlinger, der skal bruges direkte fra Finder, og Quick Look tilbyder Markup-værktøjer.

Screenshots

Evnen til at tage skærmbilleder er forbedret i MacOS Mojave, herunder en ny funktion, der ligner Screen Shot preview i iOS, der går ind i hjørnet af skærmen. Skærmbilleder i MacOS Mojave giver dig også en række nye værktøjer til at tage præcise skærmbilleder samt optagede skærmbilleder.

kontinuitet

Kontinuitetskamera giver dig mulighed for direkte adgang til iPhone-kameraet fra din Mac.

Kontinuitetskamera giver dig også mulighed for at bruge dit iPhone-kamera som en dokumentscanner, som øjeblikkeligt importerer de scannede billeder til Mac'en.

Nyheder app

Nyheder-appen er kommet til Mac, så du kan læse nyheds apps historierne og se de seneste tabloid overskrifter i News app.

Stocks app

Stocks-appen fra iPhone og iPad kommer nu også på Mac'en, så du kan se markedsoplysninger direkte i Mac-applikationen.

Voice Memos app

Den populære Voice Memos-app på iPhone kommer nu til Mac, med synkronisering mellem appen på iPhone, iPad og Mac.

Hjem app

Hjem-appen til iOS kommer til Mac, så du kan bytte og bruge HomeKit-værktøjer direkte på Mac, med Siri-integration også.

Nye sikkerheds- og privatlivsfunktioner i MacOS og Safari

Apple har inkluderet en række nye personlige oplysninger og sikkerhedsfunktioner til Mac.

Som standard vil Mac'en beskytte dine positionsoplysninger, kontakter, fotos, kalender, påmindelser, kamera, mikrofon, postdatabase, beskedhistorik, Safari-data, backup af tidsmaskine, iTunes-enhedskopier, cookies og meget mere.

Safari blokkerer automatisk automatisk tredjeparts trackers på internettet, fundet i sociale delingsknapper og ting som Facebook-kommentarformularer.

Mac App Store

Mac App Store får lidt opmærksomhed og er blevet omdesignet med en helt ny grænseflade. Der er en række nye faner i Mac App Store, der viser forskellige typer apps, til at oprette, arbejde, spille, udvikle og selvfølgelig dine faner med sædvanlige kategorier. Som tidligere vil Opdateringer give dig mulighed for at opdatere din Mac App Store-software og MacOS-systemsoftware.

iOS Apps kommer til macOS ... i sidste ende

Mac'en vil i sidste ende kunne køre nogle iOS-apps, men den funktion vil ikke debutere til engang i 2019.

Er Apple sammenlægning af iOS med macOS?

Apple adresserede direkte det fælles spørgsmål om "samler du iOS med macOS" og svaret er ... .. Nej!

Så afgør det lange spørgsmål, i al den fremtidige fremtid.

Hvordan udtaler du Mojave i macOS Mojave?

Mojave er en kombination af to indfødte amerikanske ord, der udtales som Mo-ha-vee. Det er ikke udtalt Mo-Javvy, ikke Mo-Jayv, eller Moj-ave eller noget andet, det er korrekt udtalt som MO-HA-VEE.

De fleste amerikanere tænker på Mojave-ørkenen i det sydøstlige Californien, når de tænker på ordet, hvilket er ret varmt og er den tørreste ørken i USA.

Udgivelses dato

Udvikleren beta af macOS Mojave er tilgængelig med det samme, med en offentlig beta-test version kommer snart. Den endelige offentliggørelse af macOS Mojave 10.14 kommer til efteråret.

Separat debuterede Apple også iOS 12 til iPhone og iPad.