Fix for iPhone 5 Signal tab, når du sidder fast på "Ingen service"

En ejendommelig fejl, der påvirker nogle iPhone 5-brugere, giver iPhone ikke mulighed for at finde et signal og tilslutte sig et 3G / 4G netværk efter at have forladt et område med EDGE eller ingen service. På trods af at være i en placering med tilstrækkelig celle dækning, iPhone vil bare rapportere "Ingen Service". Dette er sandsynligvis et softwareproblem med iOS 6, og for tiden er de to mulige løsninger ret lame, men gør arbejde:

  • Genstart iPhone ved at slukke og tænde igen
  • Tænd og sluk for flytilstand

Desværre fungerer AirPlane Mode-tricket kun nogle gange, når det kommer fra EDGE, og den eneste garanterede måde at modtage igen efter at have tabt det, synes at være at slå iPhone til og fra igen. Mærkeligt, at skifte "Cellular Data" -knappen gør absolut ingenting for at løse problemet og er stadig ude af stand til at deltage i et netværk. Nogle brugere har også rapporteret succes med det ældgamle trick til at nulstille Netværksindstillinger.

Det er svært at sige, hvor udbredt dette problem er, men det ser ud til at være begrænset til brugere af iPhone 5, der er i områder med svagere celsignaler eller en stor hindring for signaler, som bjerge, tunge træer og bakker. For eksempel bor jeg i et område med notorisk dårlig celle dækning og støder på problemet dagligt, hver gang jeg forlader et 3G / 4G dækningsområde. Forhåbentlig løser en opdatering til iOS problemet.