Pokemon Cheats til FireRed 99 Master Balls

Master-bolde blev introduceret i den første generation af Pokémon-spil, og kun en master-bold er garanteret i løbet af et spil gennem FireRed på en Game Boy Advance. En mesterbold tillader spilleren at fange enhver vild Pokemon med det samme. Hvis du ønsker at omgå, hvad der kan være den kedelige proces med at fange Pokemon, er der snyder, der gør det muligt for spilleren at få 99 mesterbolde.

Pro-Action-afspilning

Pro-Action Replay er en enhed til GBA, der giver brugeren mulighed for at ændre Pokemon FireRed såvel som andre GBA-spil. Der er ingen Pro-Action Replay-kode til 99 masterballer; der er dog en kode, der får alle pokeballs til at fungere som master-kugler. Hvis du vil have 99 master-bolde, skal du blot indtaste 87ACF659 707466DC 8BB602F7 8CEB681A.

Kodebrydere

Codebreakers er en anden enhed, der ændrer gameplayet til Pokemon FireRed. Kodebrydere giver individet mulighed for at manipulere genstande uden at forårsage fejl. For at få 99 master-bolde skal du indtaste 82003884 0001. I modsætning til master-balls produceret af Pro-Action Replay kan disse bolde handles til andre spillere for sjældne Pokemon og genstande.

Falske metoder og rygter

Der er ingen måde at få 99 master-bolde i Pokemon FireRed uden at bruge en game hacking-enhed. MissingNo-fejlen er rettet i FireRed, og du kan derfor ikke duplikere sjældne genstande ved hjælp af spillets mekanik. Vær forsigtig, hvis du forsøger at bruge metoder, der ikke relaterer til hacking, til at få 99 master-bolde, fordi de næsten helt sikkert vil mislykkes.