Sådan overvåger du båndbredde på en Mac

Hvis du bruger målrettet internet service enten via en officiel personlig Wi-Fi Hotspot-tjeneste, et jailbroken iPhone WiFi hotspot eller et lokalt kabel- eller telekommonopol, der pålægger båndbreddehætter og begrænsninger på din internetadgang eller en anden båndbreddebegrænset service, vil nok have et øje med dit båndbreddeforbrug, så du ved, hvor du er, og når du kan ramme din grænse. Vi viser dig hvordan du kan se din båndbredde i Mac OS X gratis ved at bruge en app kaldet SurplusMeter.

Sådan overvåger du båndbreddebrug på din Mac

Et gratis værktøj kaldet SurplusMeter eller BitMeter, som enten kører oven på Mac OS X og sporer al netværkstrafik, der sendes og modtages, hvilket gør sporingsbåndbredden meget nemt. Følg de enkle trin nedenfor, og du vil se dit internetforbrug om et øjeblik.

  1. Først skal du få BitMeter eller SurplusMeter 2.0.3, vi skal primært fokusere på SurplusMeter og installere appen i / Applications
  2. Start din overvågningsapp (BitMeter eller SurplusMeter)
  3. Indstil den dag, hvor din månedlige faktureringscyklus eller båndbreddebrug begynder (de fleste bruger 1)
  4. Indstil din download cap grænse, og om du vil inkludere uploads i din tildelte båndbredde eller ej
  5. Indstil din forbindelsestype (ethernet, AirPort osv.)

Efter at alle dine indstillinger er fjernet, vil SurplusMeter begynde at overvåge alt op og ned netværkstrafik fra din Mac. Du kan muligvis bemærke et "SurplusMeterAgent", der kører i Activity Monitors task manager også, det er normalt og starter automatisk på systemstart.

Det største problem, jeg ser med SurplusMeter, er, at det ikke synes at skelne mellem lokalnetværk og internettrafik. Hvis du overfører store mængder data fra din Mac til noget andet som et mediecenter eller Apple TV, skal du muligvis manuelt justere båndbreddebrugen eller 'SurplusMeter'-pause under store LAN-overførsler.

Du kan også få denne slags data fra de fleste routere, men for de fleste er det ikke så brugervenligt. Så SurplusMeter er ikke perfekt, og det er lidt forældet, men det virker fint i Mac OS X 10.6.6, og det er gratis så hvor meget kan vi klage? Det ville være fantastisk, hvis udvikleren opdaterede det lidt og derefter sendt til Mac App Store, der er tydeligt et publikum for denne slags værktøj nu.

Jeg vil sige, at denne app er absolut nødvendig for enhver Mac-bruger, der står over for en båndbredde cap. Takket være MacGasm for at finde dette værktøj.