Mac OS X 10.7 Lion-funktioner og skærmbilleder

Så nu ved vi, at "Tilbage til Mac" refererer til iOS, der kommer tilbage til det overordnede operativsystem, Mac OS X. I princippet beslutter Apple at tage nogle af de gode ideer iOS-oplevelsen (iPad fik særlig vægt) og bringe dem til Mac Desktop.

Apple leverede et begrænset sneak-peak i Mac OS X Lion, herunder den kommende Mac App Store. Seeing er dog troende, så læs videre for skærmbilleder og flere oplysninger om hvert emne.

Mac OS X 10.7 Lion-funktioner

Her er de vigtigste funktioner, der er gennemgået af Apple, med skærmbilleder for at vise dem, hvor de er tilgængelige.

  • Multi-touch gestures - (vi kaldte det) - Apple ved, at bærbare pc'er ikke virker, trackpads og mus er vejen til multitouch et desktop-operativsystem. Med dette i tankerne vil Lion have avanceret gestusstøtte
  • Mac App Store (vi kaldte det!) - App Store revolutionerede mobile applikationer, så selvfølgelig bringer de det til Mac. Funktionerne er automatisk installation, downloads med et klik, automatiske appopdateringer, apps vil blive licenseret til brug på alle dine Mac'er. Dette vil være tilgængeligt først under 10, 6 Snow Leopard om 90 dage. På udvikler siden har Mac App Store den samme udvikler 70/30 split som iOS App Store, og indsendelser accepteres snart. Se skærmbillede nedenfor i Mac App Store:

  • Launchpad - App Startskærme - Launchpad er startskærmen til din Mac, understøtter multitouch-bevægelser og flere sider med apps, mappestøtte, det hele ligner meget på iOS på en iPad. Dette er en del af en nyere og mere raffineret Mac OS X GUI. Se skærmbillede nedenfor:

  • Fuldskærm apps - fordybende oplevelse af iOS apps kommer til Mac, ægte fuld skærm støtte til apps, fjerner vinduet barer. Understøtter multitouch-bevægelser for at bytte mellem fuldskærmsprogrammer, desktops og andre apps. Se skærmbillede nedenfor:
  • Mission Control - Udsæt, fuldskærms apps, Dashboard, Spaces alt i ét - (vi kaldte bedre vindueshåndtering) - hvordan får du dem til at arbejde sammen? Forenge dem under Mission Control

  • Auto-save - selvforklarende, fantastisk funktion og meget tiltrængt. Hvis du klikker på Gem, følges arkaisk efter brug af en iPad / iPhone, ikke? Yup, tag det til Mac OS X
  • Auto genoptage app-tilstand, når den startes - ligesom automatisk opsparing, er automatisk genoptagelse et must-feature fra iOS

Så det er det, vi fik for nu, Mac OS X Lion har en planlagt udgivelsesdato for sommeren 2011. Når jeg sender det, forventer jeg flere flere funktioner, som vi diskuterede før, for at blive vist (især de mere subtile ting som ægte NTFS-support og AirPlay, mulig cloud support).

Du kan mærke en hel del af Mac OS X Lion-funktionerne, der er nævnt ovenfor, jeg forudsagde, det er ikke fordi jeg har en krystalkugle eller nogen hemmelig telepatisk forbindelse med Steve Jobs. Jeg synes bare, at mange af funktionerne repræsenterer en naturlig fremgang i Mac OS X.

Alle ovenstående skærmbilleder er fra Apple og blev gjort tilgængelige via deres Mac OS X Lion preview.

Spændt endnu?