Spil Jelly Mario i en webbrowser for nogle sjove Gaming Fun

Hvis du er en spilfan og har en affinitet til retro Nintendo Mario sjov, så er det latterligt dumme tredjeparts hack, der hedder Jelly Mario, helt sikkert at lyse din dag.

Jelly Mario tager i bund og grund de klassiske Nintendo Super Mario Brothers og tilpasser vildt fysikken, så alting er et skævt, hoppet, bøjeligt, gelé, og gameplay resultatet er rent kaos og ret underholdende. Det er lidt som at spille QWOP møder Mario efter at have besøgt en Kool-Aid Acid Test og drikker lidt for meget af slagmarken.

Bedst af alt, du spiller det hele i din webbrowser, så du kan bare hoppe rundt med det og ikke behøver at downloade eller installere noget.

  • Gå til JellyMar.io for at spille i din webbrowser

Hele spillet bliver spillet med tastaturnøglerne, og når du begynder at flytte, stopper det ikke rigtigt, da geléinerti henter og begynder at hoppe overalt i en vagt kontrolleret form for kaos.

pic.twitter.com/KAEDxpCxst

- Stefan Hedman (@schteppe) 7. april 2018

Husk nu, at Jelly Mario ikke er en officiel Nintendo-udgivelse, og det kunne derfor bare forsvinde fra internettet af en række grunde.

Hvis du virkelig vil have et legitimt Mario spil, så vil du få Super Mario Run til iPhone (som er gratis at downloade og betalt for den fulde version) eller tag en fuldt blæst konsol som en Nintendo Switch. Hvilken spiller elsker ikke Nintendo spil?

Takket være TheVerge for at finde dette guffe spil. Og hvis du kan lide webbrowserbaseret spil, gå ikke glip af tonsvis af klassiske DOS-spil i din webbrowser eller spille Wolfenstein i din webbrowser heller.