Sådan sikkerhedskopieres og gendannes en Toshiba

Hvis du har en Toshiba-bærbar computer, der leveres med Windows 7, kan du bruge sikkerhedskopierings- og gendannelsesværktøjerne, der følger med operativsystemet, til at sikkerhedskopiere og gendanne systemet. Windows 7 Backup- og gendannelsesværktøjer giver brugeren mulighed for at sikkerhedskopiere personlige filer og data til et eksternt drev eller en ekstern disk. Under den første sikkerhedskopiering udføres en "Fuld sikkerhedskopi". I efterfølgende sikkerhedssessioner udføres inkrementelle sikkerhedskopier. Inkrementelle sikkerhedskopier gemmer kun nye filer og filer, der er ændret siden den forrige sikkerhedskopieringssession.

Sikkerhedskopier Toshiba

Trin 1

Klik på Windows "Start" -knappen.

Trin 2

Klik på linket "Sikkerhedskopiering og gendannelse" fra Start-menuen. Grænsefladen File Backup starter.

Trin 3

Indsæt en CD eller DVD i CD / DVD-drevet, eller tilslut det eksterne eller tommelfinger-drev.

Trin 4

Klik på linket "Opsæt sikkerhedskopi".

Trin 5

Vælg backupmediet, og klik på "Næste".

Trin 6

Vælg alternativknappen for enten at tillade Windows at vælge, hvad der skal sikkerhedskopieres, eller vælg hvilke filer du vil sikkerhedskopiere. Hvis du vil vælge filerne, åbnes et filvalgsvindue. Vælg de filer og mapper, der skal sikkerhedskopieres, og klik på "OK".

Trin 7

Klik på linket "Skift tidsplan" for at indstille en frekvens og dag for fremtidige sikkerhedskopier, hvis det ønskes. For at gøre dette skal du vælge frekvens og dag fra rullelisterne og klikke på "OK".

Klik på knappen "Gem indstillinger og kør sikkerhedskopi". Hjælpeprogrammet kører sikkerhedskopieringsprocessen. En prompt vises, der beder dig om at indsætte yderligere diske, hvis det er nødvendigt.

Gendannelse af filer fra en sikkerhedskopi på Toshiba

Trin 1

Klik på "Start", og klik derefter på "Backup og gendannelse" i menuen Start. Backup og gendannelsesværktøjet starter.

Trin 2

Klik på linket "Gendan mine filer" i venstre valgrude. Guiden Gendan filer starter.

Klik på "Gendan alle brugeres filer", og sørg for, at backupmediet er tilgængeligt af applikationen. Med andre ord skal du sørge for, at det eksterne eller tommelfinger-drev er tilsluttet, eller at den første sikkerhedskopiedisk er i drevet. Alle filer og mapper gendannes til Toshiba.