Sådan aktiveres Reachability på iPhone X

iPhone X tilbyder den nyttige Reachability-funktion, som skifter alt ned fra toppen af ​​iPhone-skærmen, så det lettere kan nås med en enkelt finger eller tryk. Reachability blev først afsløret på iPhone Plus-serien og har et stærkt efterfølgende af brugere, men hvis du vil bruge Reachability på iPhone X, finder du det lidt anderledes i, hvordan det virker, og hvordan det skal aktiveres.


Først skal du aktivere Reachability på iPhone X. Så er det en god ide at øve, hvordan man aktiverer Reachability på iPhone X helt med en gestus, da der ikke længere er en Home-knap for at dobbeltklikke for at aktivere som det, der eksisterede tidligere iPhone modeller. Det er lidt vanskeligt i starten, men øvelsen er perfekt.

Sådan aktiveres og få adgang til tilgængelighed på iPhone X

  1. Åbn "Indstillinger" på iPhone og derefter gå til "Generelt" og til "Tilgængelighed"
  2. Find "Reachability" og skift den til ON position
  3. Tilbage til startskærmen på iPhone
  4. Nu for at aktivere Reachability, skal du skrue ned i nærheden af ​​selve bunden af ​​skærmen, fra ca. halvvejs op til Dock-ikonlinjen

Når Reachability er aktiveret, vil alt på skærmen glide ned med omkring halvdelen, hvilket gør tingene engang tæt på toppen af ​​skærmen lettere tilgængelig med en enkelt tommel eller finger.

Bemærk, hvordan aktivering Reachability er helt anderledes med bunden af ​​skærmens swipe gestus, sammenlignet med hvordan man bruger Reachability på iPhone Plus-modeller. Selvfølgelig har iPhone X ingen hjemknap, så der er ikke noget at dobbeltklikke på.

Det er vigtigt at skubbe ned fra næsten bunden af ​​skærmen på iPhone X for at aktivere Reachability.

Hvis du målretter lidt for højt, vil du i stedet udløse Spotlight-søgefunktionen i stedet.

Dette kan være lidt frustrerende eller forvirrende i starten, indtil du får placeringen rigtigt, hvorfor det er en god ide at gentage gentagne gange ved at bruge Reachability med den lave swipe down gesture.

Sådan afslutter du Reachability på iPhone X

For at afslutte Reachability på iPhone X, skal du enten skrue op fra bunden af ​​skærmen, som du ville vende tilbage til startskærmen eller trykke tæt på det øverste blanke område øverst på skærmen.

Og selvfølgelig kan du altid deaktivere tilgængelighed, hvis du beslutter dig for, at du ikke kan lide det eller ikke har brug for det.