De bedste VST-plugins til støjreduktion

Selvom din optageteknik er fejlfri, og dit udstyr er i topform, vises uønsket støj ofte i digitale lydoptagelser. Genoptagelse af lyden er naturligvis en mulighed; genoptagelse er dog tidskrævende og er muligvis ikke altid mulig. Prøv i stedet at bruge et VST-plug-in til støjreduktion på vokalsporet for at fjerne uønsket støj. Sammenlign de forskellige funktioner i forskellige VST-plugins til støjreduktion, og vælg, hvad der er bedst til dine behov.

Waves Restoration

WST-gendannelsen VST-pakke indeholder fem plug-ins til støjreduktion, hver med unikke funktioner. Z-Noise-plug-in'en er en universel støjreducerende VST-effekt, mens X-Noise er designet til at fjerne konstant baggrundsstøj fra en optagelse. X-Hum fokuserer på at reducere elektrisk brummen, mens X-Click og X-Crackle fjerner pop, klik og knitre, der ofte er til stede på digitaliserede vinyloptagelser. Waves tilbyder også WST-støjreduktion VST-effekten, der er modelleret på Dolby CAT 43-hardware-støjdæmper, adskilt fra gendannelsespakken. Alle gendannelses-plug-ins er også tilgængelige individuelt.

Sonnox gendannelse

Sonnox Restore inkorporerer tre støjreducerende VST-effekter - Oxford DeClicker, DeBuzzer og DeNoiser - i et plug-in. Du kan aktivere eller omgå en af ​​de tre effekter afhængigt af dine behov og justere hver plug-in-kontrol individuelt. DeClicker-plug-in'en giver dig mulighed for at anvende dens støjreducerende effekter selektivt; dette giver dig mulighed for at lade dele af lyden være uændret, mens du reparerer resten. DeNoiser inkluderer en "varme" -parameter; juster denne kontrol til at "udfylde" noget af frekvensspektret, der forsvinder, når du anvender støjreduktion på et stykke lyd.

iZotope RX

IZotope's RX-støjreduktionssoftware inkluderer et komplet sæt specialiserede støjreduktionsværktøjer. Ud over standard plug-in til støj og klikreduktion inkluderer iZotope RX en spektrumanalysator og spektralreparationsværktøj; disse komponenter giver dig mulighed for visuelt at kontrollere og fjerne støj fra et lydspor. Komponenten "Deconstruct" giver dig mulighed for at adskille lyd til signal og støj og derefter ændre hver for sig. RX kommer i både standalone og VST plug-in versioner; "Spectral Repair" -funktionen i VST-versionen kræver en digital lydarbejdsstation, der understøtter offlinebehandling.

SoundSoap 2

SoundSoap 2 VST-støjreduktions-plug-in bruger en intuitiv grafisk grænseflade til at kontrollere dens parametre. Når du justerer kontrollerne til støjreduktion, viser plug-in'en en visuel gengivelse af den originale lyd på venstre side af dens "Wash Window"; en gengivelse af den behandlede lyd vises på højre side. Denne funktion giver dig mulighed for nemt at se, i hvilket omfang plug-in'en ændrer lyden. SoundSoap inkluderer også en "Bevar stemme" -indstilling for vokalspor, som sikrer, at støjreduktions-plug-in ikke ændrer karakteren af ​​den optagede stemme.