Instruktioner til opsætning af Guitar Hero World Tour til Wii

Guitar Hero World Tour er den fjerde titel i Guitar Hero-serien, og den første udgivet med et trommesæt og mikrofon ud over den titulære guitar. Disse tilføjelser blev foretaget i direkte konkurrence med Rock Band-serien, som har haft det fulde band sat siden starten. Det er muligt at få spillet alene eller kun med guitaren, hvis du foretrækker det, men det komplette sæt giver mulighed for flere spillere og mere sjov!

Guitar

Guitaren kommer ud af emballagen i flere stykker: krop, hals, rem og din Wii-fjernbetjening. Begynd med at sætte halsen på plads på kroppen, hvor den klikker på plads. Vend guitaren over og find nakkelåsen, der ligger i nærheden af, hvor nakken og kroppen går sammen. Klik på det til den lukkede position, og fjern derefter bagklemmen til fjernbetjeningen ved at frigøre de to plastfjederstik. Fjern skind eller beskyttelsesetuier fra fjernbetjeningen. Når lugen er fjernet, skal du trække det hvide Wii-stikkabel ud og klikke det bag på Wii-fjernbetjeningen. Skub fjernbetjeningen ind i kroppen, fold håndledsremmen i det medfølgende hulrum, og sæt derefter baglugen på plads igen. Til sidst skal du skubbe guitarremmen over de to remposter.

Mikrofon

Guitar Hero-mikrofonen har en USB-forbindelse og rigelig ledning til at forbinde den til Wii-konsollen. Tag USB-stikkets ende af mikrofonen og tilslut den til en af ​​de to USB-porte på bagsiden af ​​din Wii-konsol. USB-forbindelsen passer kun på en måde, så tving den ikke - hvis den ikke passer, kan du prøve at vende stikket over.

Trommesæt

Trommesættet kommer også i flere stykker. Trommesættet er det mest komplicerede af de tre instrumenter. Der skal være to fødder og en stativbase - disse tre stykker udgør stativet - samt sæt tromlepuder, to bækkener, to plastiske vingemøtrikker, et par trommestikker, en kickpedal og Wii-fjernbetjeningen.

Stedet at starte er standeren - dette er valgfrit, hvis du planlægger at placere tromlerne på et bord. Vend stativbunden på hovedet - der er to knapper på oversiden af ​​dem, peg dem mod gulvet. Sæt fødderne på plads i de lodrette stolper på din base. Sæt basen til højre opad. På bagsiden af ​​stativet er der to håndtag, du kan bruge til at justere højden på knapperne - det er her, du fastgør tromlepadserne. Forbind dem nu.

Tag sparkpedalen, og sæt den mellem stativets fødder. Kickpedalen har en ledning, der fører væk med det, der ligner et hovedtelefonstik. På bagsiden af ​​trommesættet er der en blå-ringet hovedtelefonport - sæt kickpedalen ind i det. Find de to bækkenpæle og deres respektive stik. Skub den gule bækken ned på venstre stolpe og klem den ned med en vingemøtrik. Tilslut Find porten på bækkenpuden, og fastgør hovedtelefonstikket til den. Gentag denne proces for den orange bækken. Mellem hver af tromlestykkerne er der to små skovle, som du kan vende ud for at opbevare trommestikkerne over den midterste tromlepude.

Endelig tilslut Wiimote. Fjern beskyttere eller skind fra fjernbetjeningen. På bagsiden af ​​tromlepadserne er der et hus til fjernbetjeningen. Skub op på hjørnerne af husets frontplade, indtil frontpladen springer af. Træk det hvide Wii-stikkabel ud, og sæt det i bagsiden af ​​Wii-fjernbetjeningen. Fold håndledsremmen i det medfølgende hulrum, og placer fjernbetjeningen i åbningen. Skub frontpladen på plads igen.