Sandheds- eller turideer til børn

"Truth or Dare" er et simpelt, populært spil, der kan spilles af alle aldre. Det kræver en gruppe spillere. Når denne er valgt, skal en spiller vælge en "sandhed" eller en "tør". Hvis spilleren vælger sandhed, skal han besvare ethvert spørgsmål ærligt. Hvis spilleren vælger at tør, skal han udføre enhver tør udfordring. I ungdomsalderen kan visse sandheder eller vover imidlertid sætte børn i ubehagelige stillinger. Derfor er det godt for forældre at foreslå G-vurderede spørgsmål og tør, der kan være sjovt for alle.

Sandhed: Fantasispørgsmål

En måde at have det sjovt på at spille "Truth or Dare" og få et barns forestilling til at sparke er at stille fantasispørgsmål, såsom "Hvis du havde haft nogen superkraft, hvilken ville det være?" Et andet eksempel på denne type sandhedsspørgsmål er: "Hvis du var på en øde ø, hvilke tre ting ville du medbringe, og hvorfor?" Dette er spørgsmål, der ofte fremkalder komiske svar, mens de får et barn til at tænke på samme tid.

Sandhed: Sjove spørgsmål

Der kan undertiden være en fin linje mellem sjov og sårende, så det er vigtigt at sætte retningslinjer for sandhedsspørgsmål, der ikke fremkalder sårende svar. Nogle eksempler på spørgsmål, der legende sjovt på andre er spørgsmål som: "Hvilket dyr vil du have som kæledyr, og hvad vil du navngive det?" og "Hvad er dit mest pinlige øjeblik?" Disse spørgsmål er alle sikre på at give latter og underholdning.

Dare: Fysiske udfordringer

Humoristiske tør er dem, der involverer usædvanlig fysisk aktivitet. Tør som at stå på den ene fod og hoppe i en bestemt periode, danse vildt eller lugte en person i gruppens fødder er alle eksempler på fysiske udfordringer, der bestemt vil fremkalde latter. Ældre børn kan endda turde kysse en person i gruppen på kinden eller løbe gennem rummet i intet andet end undertøj.

Dare: verbale udfordringer

Ifølge Idéer til fødselsdagsfest 4 børn er der flere verbale tørudfordringer, der kan bestilles, hvis en spilledeltager vælger at tør over sandheden. Ting som at råbe tilfældige udråb i resten af ​​spillet og sige "Hippity hop" efter hver sætning, du taler, eller synge alle dine ord til melodien "Happy Birthday" for resten af ​​spillet. Disse er alle sjove, harmløse vove, der underholder alle.